Brad en Biscuit zoeken samen een huis met tuin of een bovenwoning met afgesloten balkon

“Wij zijn lieve vrolijke bescheiden kittens”

Hallootjes! Wij zijn de broertjes Brad en Biscuit. Wij zijn twee spierwitte katertjes. Maar tóch hebben wij een streepje voor. Op ons voorhoofd namelijk, haha. Daar hebben wij allebei een klein zwart streepje. Dat staat niet alleen beeldig. Maar het is ook nog eens handig om ons uit elkaar te halen. Bij Brad is het streepje links (voor de kijker rechts). En bij Biscuit is het streepje rechts (voor de kijker links). Dat heeft moeder natuur mooi bekeken, hè?

Onze moeder was zwanger en zwierf moederziel alleen op straat. Zo kon het niet doorgaan. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, bracht haar naar Stichting Zwerfdier. Daar is zij bevallen van vier kittens. Onze moeder heeft ons liefdevol opgevoed. Nu is het tijd om op onze eigen pootjes te staan. Daarom zoeken wij met z’n tweetjes een Gouden Mandje. Toppie, zín in!

Wij zijn twee hele lieve, vrolijke en aandoenlijke katertjes. Biscuit is een tikkie bescheiden en Brad is wat stoerder. Uit onszelf komen bij niet naar je toe. Wij zijn een beetje afwachtend. Maar als onze verzorgers met ons willen knuffelen, vinden wij dat fijn. Daar genieten wij echt van! Verder zijn wij best wel rustig. Maar niet altijd hoor. Want nieuwsgierig en speels zijn wij natuurlijk ook. Wij zijn niet voor niets kittens, hihi!

Wij zijn 8 pootjes op 1 buik. Zó dol zijn wij op elkaar. Echt onafscheidelijk. Wij mogen dan ook niet uit elkaar worden gehaald. Houd je hier rekening mee als je ons in huis neemt? Wij zijn trouwens dol op natvoer. Mjam, mjam, héérlijk!

Wij zoeken een liefdevol huisje. Graag bij mensen die eerder katten hebben gehad. Wij kunnen wonen in een gezin met kinderen vanaf 10 jaar. Maar met alleen volwassenen vinden wij ook gezellig. Wij kunnen eventueel met een andere kat samenwonen. Dit moet dan wel een makkelijke en sociale kat zijn. Die andere katten gewend is en geen vriendschap zoekt. Want wij hebben al genoeg aan elkaar. Wij zoeken een huis met tuin of een bovenwoning met afgesloten balkon. De mensen van Zwerfdier vertellen je hoe je je balkon kunt afsluiten.

BELANGRIJK: Wij zijn witte katten. Onze oren kunnen in de zon verbranden. Dit zorgt voor schade aan onze oren. Daarom moeten deze worden ingesmeerd als wij naar buiten gaan. De mensen van Zwerfdier informeren je hierover.

Val jij op onze mooie karakters en op ons mooie uiterlijk? Dan hopen wij dat wij een streepje voor hebben bij jou. En dat jij snel langskomt voor een date met ons. Oh ja, heb je onze mooie hazelnootbruine ogen al gezien?? Knuffel van Brad en Biscuit.

Brad en Bisuit   -   geplaatst

Geslacht
Katers
Geboren
27-06-2023
Opname
27-06-2023
Gecastreerd
Nee
Kan met andere dieren
Ja
Brad en Bisuit

Brad en Bisuit

Brad en Bisuit
<     Babs
Chanel     >