Bram zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een aanhankelijke knuffelkat”

Geloof jij in ‘driemaal scheepsrecht’? Ik wel! Want voor een derde keer zoek ik nu een Forever Home. Want dat is mijn hartenwens.

Mijn baasje stond mij af omdat hij niet meer voor mij kon zorgen. Dat was heel verdrietig voor ons beiden. Toen ik bij Stichting Zwerfdier kwam wonen, kreeg ik last van schildklierproblemen. Hieraan ben ik succesvol geopereerd. Hierna vertrok ik naar een huisje. Daar miauwde ik erg veel. Uiteindelijk ging het niet langer. Toen ben ik weer teruggebracht naar Zwerfdier. De dierenarts mat mijn bloeddruk en zag dat deze te hoog was.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en makkelijk. Heerlijk vind ik het om aaitjes en knuffels te krijgen. Als iemand de kamer inkomt, loop ik er direct heen voor aandacht. Een schootkat ben ik niet. Maar heel graag lig ik dicht naast de mensen. Daar geniet ik enorm van! LET OP: Door mijn hoge bloeddruk, kan ik veel miauwen. Door medicatie is deze onder controle. Maar het is toch iets om rekening mee te houden.  

BELANGRIJK: MEDICATIE: Voor mijn hoge bloeddruk krijg ik dagelijks medicatie. Deze moet ik ALTIJD blijven hebben. De medicatie eet ik makkelijk door gekookte kip. Het is belangrijk dat ik goed eet. Daarom krijg ik twee keer per dag gekookte kip. Dit moet ik ook in mijn nieuwe huisje blijven eten. Houd je hier allemaal serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag zoek ik een bovenwoning met afgesloten balkon. Een balkon waarop ik niet kan springen zodat ik niet naar beneden kan vallen. De mensen van Zwerfdier lichten je goed in hoe je je balkon goed kunt afsluiten.

Andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen. Kleine kinderen ben ik niet gewend. Maar ik kan wel met kinderen vanaf circa 16 jaar wonen. Ik ben dol op de warmte van de zon. Daarom vind ik een zonnig plekje op een vensterbank of een balkon heel fijn. Aandacht is heel belangrijk voor mij. Als ik te weinig aandacht krijg, word ik ongelukkig. Daarom wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Ben jij dat baasje dat al mijn wensen kan vervullen? Dan hoop ik dat jij mij dat Forever Home kan bieden. Dat is mijn hartenwens. Knuffel van Bram.

Bram

Geslacht
Kater
Geboren
01-01-2009
Opname
14-03-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bram

Bram

Bram

Bram

Bram in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bosco
Coco     >