Brit zoekt een huis met afgesloten tuin of bovenwoning met afgesloten balkon

Graag geniet ik nog wat jaren van mijn oude dag. Mijn leeftijd is dan wel een beetje hoog. Maar mijn knuffelgehalte is nog véél hoger! Lief van mij hè?

Als jonge poes zwierf ik buiten. Mijn vinder nam mij in huis maar daar joeg ik de aanwezige katten weg. Daarom ben ik naar Zwerfdier gebracht. Toen ben ik in een huisje geplaatst waar ik het goed naar mijn zin had. Na een aantal jaar, ben ik overgenomen door een andere eigenaar. Omdat ik niet samen kon met de andere katten, ben ik weer naar Zwerfdier gebracht. Nu hoop ik op een huisje voor altijd. Zodat ik nooit meer hoef te verhuizen.

Mijn karakter is lief, rustig en aanhankelijk. Mensen vind ik ontzettend lief! Aandacht en knuffelen vind ik het fijnste dat er bestaat. Als ik geaaid word, spin ik als de beste. Ik weet niet of ik een schootkat ben.

Omdat ik een poes op leeftijd ben, wil ik in een rustig huisje wonen. Bij een of twee rustige baasjes. Kinderen zijn te druk voor mij. Ik kan wel bij een jong volwassene vanaf ca. 18 jaar wonen. Andere dieren vind ik niet leuk, die jaag ik weg. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen. De mensen willen niet dat ik op straat loop. Daarom wil ik een afgesloten tuin óf een afgesloten balkon bij mijn huisje. Zo kan ik toch een frisse neus halen.

Ben jij op zoek naar een aanhankelijke knuffelpoes? En, wil jij mij nog een fijne oude dag bezorgen? Dan hoop ik dat je mij belt voor een afspraak. Hopelijk zien wij elkaar dan over een tijdje. Oh ja, ik ben best een grote poes. Er is dus veel om van te houden. Leuk hè? Liefs van Brit.

Brit   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-01-2003
Opname
27-11-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Brit

Brit

Brit
<     Blixem
Diez     >