Britty zoekt een huis met tuin

Wat zijn mijn gele ogen en grijze vacht mooi hè? Toch ben ik niet alleen mooi maar vooral heel erg lief!

Ik liep te zwerven op straat en zag er slecht uit. De mensen hebben de dierenambulance gebeld. Die heeft mij naar de dierenarts gebracht. De dierenarts zag dat ik onder de vlooien zat en bulten had. Ook had ik veel wondjes op mijn kopje. Bij Stichting Zwerfdier ben ik intensief behandeld voor mijn huidproblemen. Nu deze onder controle zijn mag ik op zoek naar een huisje.

Mijn karakter is lief, zachtaardig en aanhankelijk. Aandacht en knuffels van mensen vind ik fijn. Heerlijk vind ik het om op schoot te liggen. Als ik op mijn kopje geaaid word, ga ik heel hard knorren. Daar geniet ik enorm van. Graag speel ik met een balletje. Daar ren ik heel hard achteraan. Ik ben dan ook een speelse poes.

Als ik droom over mijn huisje, heb ik een paar wensen. Mensen die mij veel aandacht geven, vind ik gezellig. Volwassen kinderen die katten gewend zijn, ook. Een tuintje vind ik fijn want daar kan ik lekker in spelen. Hier loop ik regelmatig los met de andere katten. Dit gaat goed. Daarom kan ik met een andere rustige sociale kat samenwonen.

BELANGRIJK: Ik heb een dieet van hypoallergeen voer. Deze moet ik altijd blijven eten. Ik mag niets anders eten. Naast hypoallergeen brokjes mag ik ook hypoallergeen natvoer eten.

Omdat ik een vlooienallergie heb, moet ik regelmatig ontvlooid worden. Dit moet met speciaal ontvlooiingsmiddel dat te koop is bij de dierenarts. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Kievitstraat in Alkmaar.

Val jij op mijn grijze vacht en gele ogen? Maar vooral, val jij op mijn lieve karakter? Dan vind ik het leuk om jou te ontmoeten. Kom je binnenkort eens bij mij kijken? Liefs van Britty.

Britty   -   gereserveerd

Geslacht
Poes
Geboren
01-06-2013
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Britty

Britty

Britty

Britty

Britty in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Boef
Cheetah     >