Brownie zoekt een huisje met een tuin

Wat een bijzonder mooie vacht heb ik hè? Allemaal verschillende kleurtjes bruin. Voor het contrast heb ik ook wit in mijn vacht. Kortom, ik ben om op te eten zo mooi …. maar ik ben vooral heel lief natuurlijk!

Lange tijd liep ik te zwerven op de vindplaats. Ik had een belbandje om. Helaas heeft daar niemand op gereageerd. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik heel lief voor de mensen.

Mijn karakter is lief, makkelijk en rustig. Ik ben een sociale poes. Heerlijk vind ik het om aandacht te krijgen van de mensen. Als ze met mij knuffelen geniet ik daar volop van! Kinderen vind ik niet leuk, die zijn te druk voor mij. Andere katten vind ik ook niet leuk. Laat mij maar lekker als enig dier in een huisje wonen. Daar word ik het gelukkigst van. Heel graag wil ik een tuintje bij mijn huis.

Belangrijk: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Beemdgrasstraat in Heerhugowaard.

Val jij op mijn zachtaardige karakter maar ook op mijn mooie uiterlijk? Dan vind ik het leuk als je binnenkort belt voor een afspraak. Wie weet hebben wij wel een klik en mag ik bij jou komen wonen. Dat wil ik heel graag. Liefs van Brownie.

Brownie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-06-2017
Opname
29-12-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Brownie

Brownie

Brownie
<     Binkie
Chianti     >