Bruce zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve bescheiden kater”

Haii, ik ben Bruce. ‘Oh oh oh I’m on fire’. Ken je dit liedje van Bruce Springsteen? Het is mijn lievelingsliedje. Elke dag miauw ik het luidkeels. Maar het liefst miauw ik het voor jou. Weet je waarom? Als jij namelijk voor mij kiest ‘sta ik in vuur en vlam voor jou’. Lief hè?

Al een aantal maanden liep ik te zwerven. Omdat dat zo niet langer kon ben ik gevangen met een vangkooi. Bij binnenkomst bij Stichting Zwerfdier was ik van slag. Inmiddels ben ik hier goed gewend. Het gaat zelf zo goed met mij dat ik op zoek mag naar een eigen huisje. Dat vind ik zo fijn!

Mijn verzorgers vinden mij een aandoenlijke, rustige en verlegen kater. Als ik je nog niet goed ken ben ik terughoudend. Maar als we elkaar beter kennen mag je mij op mijn koppie kriebelen. Daar geniet ik dan echt van. Je mag ook wel aaien over mijn lijfje. Maar niet te lang hoor. Daaraan moet ik nog een beetje wennen. Waarschijnlijk krijg ik in het begin in een nieuw huisje, een terugslag in mijn gedrag. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt? Weet je waar je mij mee kunt paaien? Een bakje natvoer zoals Gourmet! Daar ben ik dol op. Dat wil ik elke dag wel eten!

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Ik kan samenwonen met kinderen vanaf 18 jaar. Andere katten vind ik niet leuk. En honden ben ik niet gewend. Daarom wil ik graag als enige kat bij jou wonen. Bijkomend voordeel is dat ik dan lekker alle aandacht krijg. Slim bekeken van mij hè?! Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Er is toch niets fijner dan de zon op je snoetje te voelen?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van het Bernadetteplantsoen in Waarland.

Ben jij ook fan van Bruce Springsteen? En wil je mij graag héél veel Glory Days bezorgen? Kom dan snel langs! Je mag ook langskomen als je fan ben van een andere zanger hoor. Hihi! Wie weet kunnen we dan samen jóuw lievelingsliedje zingen. Ik kijk ernaar uit! Knuffel van Bruce.

Bruce

Geslacht
kater
Geboren
01-10-2021
Opname
13-04-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bruce

Bruce

Bruce

Bruce in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bono
Bubbel      >