Bynk zoekt een huis met tuin in een rustige buurt

In mijn jonge leventje heb ik al wat meegemaakt. Mijn wens is dat ik dat allemaal achter mij kan laten. Opdat ik een zorgeloze toekomst krijg!

Ik ben op straat geboren. Daarna woonde ik twee jaar in een fijn huisje. Toch ben ik afgestaan omdat het thuis niet meer ging. Er was teveel stress en onrust. Dit kwam door de vele ruzies met de andere kat in huis. Er waren ook aanvaringen met een buurtkat. Hierdoor bleef ik dichtbij huis en begon mijn onzindelijkheid. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, onzeker en stressgevoelig. Soms ben ik nieuwsgierig en soms terughoudend. Bij Zwerfdier zoek ik vaak een veilig plekje op. Dan bekijk ik alles op een afstand. De mensen vinden mij een knuffelkat. In mijn huisje lag ik vaak op schoot of op een kleedje op de bank. Heerlijk knus. Omdat ik nog een jonge kat ben, is het leuk als er met mij gespeeld wordt!

Een heel rustig huishouden is belangrijk voor mij. Een of twee baasjes is ideaal. Kleine kinderen zijn veel te druk voor mij. Ik kan met jong volwassenen vanaf ca. 18 jaar samenwonen. Met andere dieren kan ik absoluut niet samenwonen. Daarom wil ik de enige kat in huis zijn. Een tuin bij mijn huis is belangrijk. Het is ideaal als er in mijn buurt weinig buurtkatten zijn. Zodat ik daar geen ruzie mee kan maken. In mijn vorige huisje kwam ik ’s nachts nooit buiten. Ook nu wil ik ’s nachts binnen in huis zijn.

BELANGRIJK: Ik eet dieetvoer: Specific Allergen Management Plus. Dit moet ik in mijn nieuwe huisje ook eten. Gelukkig vind ik de brokjes heel lekker. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover verder inlichten.

BELANGRIJK: Omdat ik onzindelijk ben geweest, is het belangrijk dat er twee kattenbakken in mijn nieuwe huisje staan. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Woon jij in een rustig huisje in een rustige buurt? En, kan jij mij die mooie toekomst bieden die ik zo verdien? Maak dan maar snel een afspraak met mij. Misschien kom ik dan wel een beetje verlegen over als je naar mij komt kijken. Pootje van Bynk.

Bynk   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
07-06-2018
Opname
10-10-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Bynk

Bynk
<     Blixem
Diez     >