Cake zoekt een huis met een ruime tuin

“Ik ben een aanhankelijke kater met temperament”

Hi, ik ben Cake. Ik wil wedden dat je die naam nog nooit gehoord hebt bij een kat! Waarschijnlijk heb ik die naam te danken aan mijn omvang en gewicht. Want ik ben een stevige jongen. Origineel bedacht hè?

Voordat ik bij Stichting Zwerfdier kwam, woonde ik in Dierenasiel Oostzaan. Via een uitwisselingsprogramma (ja, ook bij ons komt dat voor) ben ik hier terecht gekomen. Nu mag ik bij Zwerfdier op zoek naar een fijn huisje met tuin. Spannend hè?

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en temperamentvol. Ik ben erg speels en kan mezelf heel goed vermaken. Maar het is voor mij ook heel belangrijk dat je dagelijks met mij speelt. LET OP: Als je met mij speelt moet je met een paar dingen rekening houden. Je moet niet met je handen spelen, maar met uitdagende speeltjes. Als kitten heb ik bij het spelen nooit grenzen geleerd. Daardoor kan ik op een bepaald moment overenthousiast worden en bijten. De mensen van Zwerfdier lichten je in hoe je hiermee het beste kunt omgaan. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen die regelmatig thuis zijn. Ik kan namelijk niet goed tegen alleen zijn. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Andere dieren houd ik ook niet van. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat ik een huisje kom waar mijn nieuwe baasjes heel veel ervaring hebben in het omgaan met katten zoals ik. Baasjes die mijn gedrag kunnen ‘lezen’. Die er vaak voor mij zijn en met mij willen spelen. Die tijd en geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Want die tijd en geduld heb ik echt nodig. In een nieuwe omgeving zal het wel eens een tijdje kunnen duren voordat ik gewend ben. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag wil ik een ruime tuin bij mijn nieuwe huisje. Dan kan ik mij lekker uitleven. Maar LET OP: Naar buiten ben ik nog nooit geweest. Verkeer ben ik dus niet gewend. Mijn nieuwe baasjes moeten mij begeleiden in het naar buiten gaan. De mensen van Zwerfdier informeren je hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Ben jij dat heel ervaren baasje dat trek heeft in een flinke portie Cake? Dat mij graag uitdaagt met leuke speeltjes? Dat een rustig huis met een ruime tuin heeft? Dan hoop ik dat je snel eens bij mij op de thee komt (natuurlijk met een plakje cake!). Kopje van Cake!

Cake

Geslacht
Kater
Geboren
17-03-2020
Opname
27-07-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Cake

Cake

Cake

Cake in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bounty
Diva     >