Carel zoekt een huis met een tuin

Hoi, ik ben jonge vrolijke kater Carel. Ik vind het leuk om jullie mijn verhaal te vertellen. Hier komt ie dan!

Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan. Ik woonde op een bovenwoning met een oudere kat samen. Daar was ik helemaal niet gelukkig. Mijn gedrag naar de andere kat was nogal dominant. Mijn baasje vond ik wel lief, ik liet mij graag door haar knuffelen. Maar toch beet ik mijn baasje regelmatig. Achteraf denk ik dat ik dat deed uit frustratie. Op de bovenwoning kon ik mijn ei niet kwijt.

Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier en ben ik helemaal ontspannen. Bijten doe ik niet meer. Ook gedraag ik mij niet dominant naar de andere katten. Soms speel ik zelfs met ze. Mijn verzorgers zijn dol op mij en ik op hen! Ze spelen veel met mij, dat vind ik heerlijk. Spelen is dan ook belangrijk voor mij omdat ik nog een jonge kater ben. Ook wordt er veel met mij geknuffeld. Het fijnst vind ik het als ik bij de mensen op schoot kan zitten. Zó knus.

Nu mag ik op zoek naar een huisje. Mijn ideale huisje heeft geen andere dieren en geen kinderen. Een tuin is belangrijk want daarin kan ik mijn energie kwijt. Ook is het van belang dat ik veel aandacht krijg en dat er veel met mij gespeeld wordt. Als ik dat allemaal krijg, ben ik een blije kater.

Kan jij mij datgene bieden zodat ik weer een blije kater word? Dan kunnen we fijn spelen en knuffelen met elkaar. Ik verheug mij alvast! Zo, nu ga ik weer achter een balletje rennen hoor. Toedeloe! Groetjes van Carel.

Carel

Geslacht
Kater
Geboren
03-09-2018
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Carel

Carel

Carel in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Boef
Dina     >