Chanel zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een vrolijke aanhankelijke knuffelpoes”

Bonjour, ici Chanel! Zoals je ziet ben ik een echte Fashionista. Mijn Chaneljasje is mijn grootste trots. Deze show ik dan ook graag op de Catwalk. Houd jij ook van Fashion en Styling? Mooi! Dan hebben wij dát alvast gemeen!

Mijn baasje moest mij helaas afstaan wegens allergie. Dit was heel verdrietig voor iedereen. Maar ik ben een jonge poes met nog een heel leven voor mij. Daarom kijk ik vol vertrouwen naar de toekomst. In een heel fijn huisje!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk, knuffelig en speels. Graag wil ik aandacht van mensen. Dat vind ik heerlijk en daarvan geniet ik enorm. Als er mensen de kamer inkomen, loop ik er meteen op af voor aandacht. Zó gezellig! Maar ik ben ook wel een dametje hoor. Ik weet wat ik wil. Ik ben niet voor niets een Fashionista, haha! Spelen vind ik superleuk. Daar word ik heel vrolijk van. Na het spelen is het tijd voor rust. Dan zit ik lekker bij jou op schoot. En geniet dan met volle teugen. Lief hè?

Zal ik jou een geheimpje verklappen? Spelen (en drinken) met water uit de kraan vind ik supergrappig. Dan zorg ik voor een waar waterballet!

Graag zoek ik een huisje met een tuin. Daarin kan ik lekker spelen. Ik kan in een gezin met kinderen wonen. Maar dan is het belangrijk dat de kinderen eerder met katten gewoond hebben. Dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Alleen bij volwassenen wonen vind ik ook heel gezellig hoor. Zolang ik maar genoeg aandacht krijg! Daarom is het belangrijk dat mijn baasjes parttime werken.

Hier bij Zwerfdier ga ik met sommige katten heel goed om. Daarom kan ik met één andere kat ik in een huisje wonen. Meerdere katten wordt écht te druk voor mij. Deze kat moet dan wel een makkelijke rustige en sociale kat zijn. Een kat die gewend is om met andere katten samen te wonen. Maar ik kan natuurlijk ook als enige kat in een huisje wonen hoor. Je leest het al ik ben een makkelijke poes!  

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Muiderwaard in Alkmaar

Heb jij ook een voorliefde voor Fashion en Styling? En wil jij mijn Chaneljasje graag in het echt zien? Maar vooral, pas ik in jouw huishouden? Bel dan snel voor een rendez-vous (afspraak) met mij. Au revoir!!! Chanel.

Chanel

Geslacht
Poes
Geboren
14-05-2023
Opname
18-10-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Brad en Bisuit
Dunya     >