Chapito zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een rustige terughoudende kater”

Hoii, mijn naam is Chapito. Wat een mooie naam hè? Natuurlijk heb ik opgezocht wat het betekent. Het betekent ‘kleine jongen’. Maar ook ‘hoofdstuk’. ‘Hoofdstuk’ vind ik heel toepasselijk. Na mijn omzwervingen wil ik graag samen met jou aan een nieuw hoofdstuk van mijn leven beginnen. Dat is toch geweldig?

Wil je weten hoe ik bij Stichting Zwerfdier terecht ben gekomen? Dat is best wel grappig.
De VKA (Vermiste Katten Alkmaar) had een vangkooi neergezet voor een andere kat. Toen ze keken of deze in de kooi zat, zagen ze mij! Haha, je had ze moeten zien kijken. Maar omdat ik zo wild was en ik nog jong ben, werd besloten mij naar Zwerfdier te brengen. Je snapt natuurlijk wel dat ik van slag was. Inmiddels ben ik veel rustiger geworden. Daarom mag ik nu op zoek naar een eigen huisje. Dat vind ik wel een beetje spannend. Maar ik heb er ook zin in!

Mijn karakter is rustig, verlegen en terughoudend. Als je mij rustig benadert kun je mij over mijn kopje aaien. Maar ik kijk eerst de kat uit de boom hoor. Lekkere hapjes zoals liquid snack kun je goed gebruiken om een vertrouwensband met mij op te bouwen. Daar ben ik namelijk dol op.

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes veel ervaring hebben in het omgaan met terughoudende katten. Dat zij veel tijd en geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Die tijd en dat geduld heb ik echt nodig. Houd je er goed rekening mee dat ik een terugslag zal krijgen als ik bij je kom wonen?

Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Andere katten vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enige kat bij je wonen. Graag wil ik een huis met een tuin. Dan kan ik fijn naar buiten om mijn pootjes te strekken.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Westerweg in Heerhugowaard.

Heb jij het rustige huisje waar ik weer gelukkig kan worden? Waar we samen aan een nieuw boek kunnen beginnen met veel mooie hoofdstukken? Dan hoop ik dat je snel langskomt om kennis te maken. Tot gauw! Pootje van Chapito.

Chapito

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2019
Opname
20-03-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Chapito

Chapito

Chapito

Chapito in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Arie
Cheetah     >