Charro zoekt een huis met tuin in een rustige buurt

“Ik ben een vrolijke knuffelkat”

Zoals je ziet ben ik met mijn make-up kwastje uitgeschoten op mijn snoet. Maar weet je wat? Ik vond het eigenlijk wel heel charmant staan. Ik heb er in ieder geval veel succes mee. Dus, ik laat het lekker zo!

Dagenlang liep ik te zwerven in een woonwijk. Van verschillende mensen kreeg ik eten. Graag wilde ik bij hen naar binnen voor wat geborgenheid. Helaas was ik niet gechipt en kwam er geen reactie op mijn belbandje. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik lief en liet mij goed nakijken.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en vrolijk. De mensen vinden mij een levendige kat. Als ik iemand zie, miauw ik voor aandacht. Ik ben dan ook een echte praatkat. Grappig hè? Graag geef ik kopjes en knuffels aan de mensen. Daar geniet ik echt van. Als ik genoeg heb van aandacht, geef ik dat aan. Dan vind ik het fijn als je stopt met aaien. Optillen vind ik niet leuk.

Graag zoek ik een huisje met tuin in een rustige buurt. Aan andere katten heb ik een hekel. Daarom wil ik in een buurt met zo min mogelijk buurtkatten wonen. Daar krijg ik namelijk stress van. In mijn huisje wil ik dan ook als enig dier wonen.

Kleine kinderen vind ik te druk. Maar met kinderen vanaf circa 12 jaar kan ik goed samenwonen. Het is dan wel belangrijk zij gewend zijn om met katten om te gaan. Dat ik met rust wordt gelaten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Prins Alexanderstraat in Alkmaar.

Val jij als een blok voor mijn grappige snoet? Maar vooral, spreekt mijn karakter jou aan? Dan hoop ik dat jij mij uitkiest als huisgenootje. Want ik wil graag bij jou wonen. Kopje van Charro.

Charro   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-08-2017
Opname
01-08-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Charro

Charro

Charro
<     Blixem
Duko     >