Checca

Tja, nou woon ik voor de derde keer bij Zwerfdier. In 2006 woonde ik hier als klein poesje met mijn moeder. In 2012 woonde ik bij de stichting omdat mijn eerste baasje is overleden. Nu woon ik weer hier, mijn tweede baasje is ook overleden. Ondanks de teleurstellingen in mijn leven, heb ik een vrolijk en opgewekt karakter. Ik ben een lieve leuke knuffelpoes. De mensen vinden mij een hartenbreker. Ook als ik je niet ken, laat ik mij door jou aaien. Ik ben dan ook heel hartelijk naar vreemden. Als je mij aait kom ik helemaal los. Ik ga zelfs kwijlen, zo leuk vind ik je aandacht. Grappig hè? Verder speel ik graag met een speelstokje. Dan ga ik helemaal uit mijn bolletje.

Momenteel verlies ik veel haar, het zal wel de rui zijn. In mijn zwarte vacht zitten enkele witte haartjes op mijn borst. In mijn donkergele ogen zitten kleine ouderdomsvlekjes, daarvan heb ik geen last. Het liefst zoek ik een huisje bij rustige mensen. Dat kan ook bij een gezin zijn met oudere, rustige kinderen. Een klein rondje in de tuin vind ik leuk. Maar ik ben dan weer gauw binnen. Een appartement is dan ook prima geschikt voor mij. Zoek je een lieve aanhankelijke poes die het heerlijk vindt om aandacht te krijgen? Mag ik je dan vragen om een afspraak met mij te maken? Leuk, ik vind het fijn om kennis met je te maken. Tot dan, liefs van Checca.

Checca   -   geplaatst

26-06-2006