Cheetah zoekt een huisje met een tuin

Hallo allemaal, ik ben het type ruwe bolster blanke pit. Stoer van uiterlijk maar zacht van karakter.

Gedurende lange tijd liep ik rond op de vindplaats. De mensen zagen dat ik er steeds slechter uit begon te zien. De dierenambulance heeft mij met de vangkooi gevangen. Dit was nodig omdat ik mij niet zomaar liet oppakken. Bij binnenkomst was ik erg van slag.

Na een week kon de dierenarts mij goed nakijken. Zij zag dat ik ontstoken ogen had. Dit kwam waarschijnlijk door niesziekte. Hier ben ik voor behandeld maar dit hielp niet helemaal. Toen zag de dierenarts dat ik aan één oog Entropion had. Wat een moeilijk woord hè? Dit betekent dat mijn ooglid naar binnen gekruld was. Hiervoor ben ik met succes geopereerd.

De mensen zagen dat ik altijd plat in een mandje lag. Ik was niet op mijn gemak. Hiervoor kreeg ik rustgevers maar deze sloegen niet echt aan. Toch liet ik wel aaitjes toe van mijn verzorgers. Knuffeltjes vind ik fijn maar dan wil ik wel dat dit rustig gebeurt.

Mijn karakter is rustig en verlegen. Er zit geen kwaad in mij. Laat mij maar lekker mijn gangetje gaan, dan voel ik mij het fijnst. Inmiddels loop ik lekker los in de kamer. Volkomen op mijn gemak lig ik in de krabpaal. Van andere katten trek ik mij weinig aan.

Als ik fantaseer over mijn nieuwe huisje, wil ik graag bij mensen wonen die mij in mijn waarde laten. Mensen die accepteren dat ik rust om mij heen wil. En die het fijn vinden om mij op een geduldige manier aandacht te geven. Kinderen vind ik veel te druk. Een andere sociale kat is prima voor mij. Misschien kan ik mij daar wel aan optrekken. Een tuintje vind ik fijn.

Val jij voor het type ruwe bolster blanke pit? Verwacht jij niet teveel van mij? En, heb jij het geduld en de rust om met mij om te gaan? Dan ben ik misschien wel de geschikte kat voor jou. Houd je er dan wel rekening mee dat ik verlegen overkom als jij naar mij komt kijken? Groetjes van Cheetah.

Cheetah   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2015
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Cheetah

Cheetah

Cheetah
<     Britty
Hilly     >