Cheetah zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een rustige nieuwsgierige verlegen poes”

Hi allemaal, ik ben Cheetah. Geloof jij in drie maal scheepsrecht? Ik wel hoor! Na alles wat ik heb meegemaakt, houd ik de moed erin. Want na twee huisjes, hoop ik nu toch écht het geluk te vinden. Zodat ik nooit meer hoef te verhuizen!

Mijn eerste baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. In mijn huisje woonde ik namelijk samen met een andere kat. Maar toen die helaas overleed, werd ik heel ongelukkig. Ik bleef alleen over en voelde mij heel eenzaam. Wat was ik blij toen ik naar een huisje ging! Daar woonde een andere kat. Helaas vond die kat mij niet leuk. Ik werd opgejaagd en voelde mij ongelukkig. Met pijn in hun hart, besloten mijn tweede baasjes mij terug te brengen. Nu mag ik weer op zoek naar een fijn huisje met één of meer kattenvriendjes. In de hoop weer gelukkig te worden.

Mijn karakter is rustig en nieuwsgierig. Maar ik ben wel verlegen en terughoudend. Er is nog een lange weg te gaan in mijn socialisatieproces. Bij Zwerfdier lig ik vaak in een veilig holletje. Vanuit daar bekijk ik alles van een afstandje. Heel langzaam begin ik mij wat meer op mijn gemak te voelen. Inmiddels laat ik mij voorzichtig aaien door verzorgers die ik goed ken en vertrouw. Dan lig ik zelfs heel hard te spinnen. Leuk hè?

Met lekkere dingen zoals blikvoer en liquid snack, kun je mij paaien. Ik ben namelijk gek op eten! Dat kun je goed gebruiken om mijn vertrouwen te winnen.

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen die ervaring hebben met katten zoals ik. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes veel ervaring hebben in het omgaan met terughoudende katten. Dat zij veel tijd en geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Die tijd en dat geduld heb ik echt nodig. Houd je er goed rekening mee dat ik een terugslag zal krijgen als ik bij je kom wonen? En dat die terugslag best wel een tijdje kan duren?

In mijn nieuwe huisje moet in ieder geval één sociale kat wonen. Maar meer mag ook hoor. Als ze maar sociaal zijn. Daar kan ik mij namelijk aan optrekken. Aan honden ben ik niet gewend. Dus er mogen geen honden in mijn nieuwe huisje wonen. Een tuin bij mijn nieuwe huisje moet er wel zijn. Zodat ik lekker in het zonnetje kan gaan liggen luieren. Want dat vind ik heerlijk!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Westerstraat in Noord-Scharwoude.

Geloof jij in driemaal scheepsrecht? Ben jij dat ervaren baasje dat deze verlegen dame een heerlijk leventje wil geven? Dat tijd en veel geduld heeft om mij te laten wennen? En dat één of meer kattenvriendjes voor mij heeft? Kom dan eens gezellig bij mij langs. Houd je er wel rekening mee dat ik verlegen ben als je naar mij komt kijken? Pootje van Cheetah!

Cheetah

Geslacht
Poes
Geboren
28-05-2009
Opname
20-03-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Cheetah

Cheetah

Cheetah in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Chapito
Dolfje     >