Chianti wil graag met Knorretje naar een huisje met een tuin

Ben jij op zoek naar twee huisgenootjes waar je hart van gaat smelten? Dan zijn wij misschien wel dé aanhankelijke schootkatten waarnaar jij op zoek bent!

Ik liep rond bij een drukke rotonde. Het was daar veel te gevaarlijk voor een jonge poes als ik. Daarom ben ik meegenomen naar een veilige plek. Daarna ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar was ik bij binnenkomst heel lief.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en speels. Soms ben ik wat schrikkerig. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt? Heerlijk vind ik het om knuffels en aandacht te krijgen. Graag lig ik op schoot, dat vind ik zo knus. Omdat ik nog jong ben, vind ik het heerlijk om te spelen.

Belangrijk: In mijn nieuwe huisje moet er grit in de kattenbak zitten. Elke dag moet deze worden uitgeschept. Er moeten twee kattenbakken staan.

Let op: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de rotonde bij Schinkelwaard in Alkmaar.

Bij Zwerfdier woont kater Knorretje in mijn kamer. Wij zijn allebei jong en hebben een enorme klik met elkaar. Wij spelen en ravotten wat af. Daarom is besloten dat wij samen naar een huisje met tuin mogen. Dat vinden wij heel erg fijn.

BELANGRIJK: Wij willen graag bij twee volwassen baasjes wonen die part-time (maximaal 3 dagen) werken. De reden is dat wij veel aandacht nodig hebben. Wij zitten allebei graag op schoot. Omdat ik nogal bescheiden ben, eist Knorretje vaak de meeste aandacht op. Dat is niet altijd leuk voor mij want ik wil ook graag aandacht en op schoot liggen. Het is dus belangrijk dat ook ik genoeg aandacht krijg. Houd je hier serieus rekening mee als je ons in huis haalt? Oh ja, wij willen niet bij kinderen wonen.

Wil jij graag kennis maken met ons? Dan vinden wij het leuk als je binnenkort langskomt. Dan heten we je van harte welkom! Lieve groetjes van Chianti (en Knorretje natuurlijk).

Chianti   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-11-2018
Opname
02-11-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Chianti

Chianti
<     Brownie
Fidou     >