Chimny zoekt een huis met tuin

Zie je hoe parmantig ik op de foto’s sta? Zo te zien heb ik mijn best gedaan om goed voor de dag te komen. Ik ben dan ook een aanhankelijke jonge kater met een prachtige cyperse vacht. Leuk hè?

Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan omdat ik hem soms uit het niets grijp. Omdat hij op leeftijd is, was dit niet verantwoord. Mijn baasje denkt dat mijn gedrag komt omdat ik op een bovenwoning woonde. Daar kon ik niet naar buiten en kon ik mijn ei niet kwijt. Daarom werd ik gefrustreerd.

Mijn karakter is lief, beweeglijk, onzeker en makkelijk voor mensen. Dol ben ik op aandacht. Knuffels en aaitjes vind ik fijn om te krijgen. Het gelukkigst ben ik als ik lekker op schoot zit! Maar let op: Ik ben schrikkerig voor plotselinge harde geluiden. Daar word ik nerveus en onzeker van.

Graag zoek ik een huisje met een tuin. De ruimte en de buitenlucht vind ik heerlijk. Die heb ik echt nodig. Ik ben dan ook een beweeglijke kat. Maar let op: Ik ben nog nooit buiten geweest en dus geen verkeer gewend. Daarin zal ik begeleid moeten worden. De mensen van Zwerfdier vertellen je hoe je dit het beste kan doen.

Omdat ik schrikkerig ben aangelegd, zoek ik een rustig huisje. Kleine kinderen zijn veel te druk voor mij. Maar met jong volwassenen vanaf ca. 18 jaar, kan ik goed samenwonen. Met andere katten ga ik prima om. Ik trek me weinig van ze aan en zoek geen vriendjes.

** BELANGRIJK**: Ik heb een huidprobleem. Dit uit zich door plekken op mijn kopje. Dit komt waarschijnlijk door allergie voor voedsel en/of voor vlooien. Daarom krijg ik speciaal dieetvoer. Dit zijn hypoallergene brokjes. Deze moet ik ook in mijn nieuwe huisje blijven eten. Ook moet ik regelmatig ontvlooid worden. Voor mijn huidprobleem krijg ik medicatie. De mensen van Zwerfdier zullen je over al deze zaken goed voorlichten.

Heb jij een rustig huisje en een fijne tuin? Heb jij eventueel jong volwassen kinderen? En vind jij mijn huidallergie geen probleem? Dan vind ik het heel leuk als jij mij belt voor een date. Wie weet hebben wij een klik en mag ik bij jou komen wonen. Dat zou ik heel fijn vinden. Liefs van Chimny.

Chimny   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
28-06-2019
Opname
17-06-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Chimny

Chimny

Chimny

Chimny
<     Bindy
Dash     >