Coco zoekt een huis met een afgesloten tuin of afgesloten balkon

“Ik ben een gezellige schootkat”

Hoii, mijn naam is Coco. Een mooie Spaanse naam. De betekenis van Coco is ‘hulp’. En hulp is juist wat ik goed kan gebruiken.  Ben je nieuwsgierig waarom? Lees dan snel mijn verhaaltje.

Mijn baasjes hebben mij afgestaan omdat ik sinds de geboorte van een baby onzindelijk werd. Ik ben dol op aandacht en ik vond het waarschijnlijk niet zo leuk om de aandacht te moeten delen. Bij Zwerfdier ben ik niet meer onzindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is aanhankelijk en vrolijk. Als je gaat zitten kom ik graag bij je op schoot. Aaien vind ik leuk tot een bepaald moment. Als ik er genoeg van heb geef ik je een hap als waarschuwing. Dit doe ik zonder tanden. Dit is iets om goed rekening mee te houden. Verder vind ik het ook leuk om met je te praten. Samen even de dag doornemen.

Graag wil ik in een rustig huisje wonen, bij een of twee volwassen baasjes die veel thuis zijn. Daarom wil ik graag dat mijn baasjes parttime werken. Kleine kinderen vind ik niet leuk maar met jongvolwassenen vanaf circa 18 jaar kan ik samenwonen. Andere katten vind ik niet aardig, dus ik wil niet samen met andere katten wonen.

Waar ik woonde kwam wel eens een klein hondje op visite. Daar kon ik het wel goed mee vinden. Maar ik weet niet of ik andere honden ook leuk vind om mee in een huisje te wonen. Een afgesloten tuin of een afgesloten balkon staat ook op mijn wensenlijstje. Ik kom graag buiten om een frisse neus te halen en in de zon te liggen. Buiten de tuin kom ik niet, dat vind ik eng. De mensen van Zwerfdier kunnen je vertellen hoe je een tuin of balkon kunt afsluiten.

BELANGRIJK: Nu wil je natuurlijk weten waarom ik hulp nodig heb. Nou, ik moet namelijk afvallen. De mensen vinden mij wat te dik. Daarom krijg ik dieetvoer en dat heet R/D van Hills. Gelukkig vind ik die brokjes lekker. Ook hoor je mij ademhalen. Hiervoor ben ik nagekeken door de dierenarts en zijn er een paar onderzoeken gedaan. Maar de dierenarts heeft geen oorzaak kunnen vinden. Aangezien ik er zelf niet veel last van lijk te hebben hoef ik nu niet verder onderzocht te worden. Maar als je mij in huis neemt is het wel belangrijk dat je mijn gezondheid goed in de gaten houdt. En dat je adequaat reageert als dit erger wordt. Houd je hier serieus rekening mee?

Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn nieuwe huis twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over voorlichten.

Heb jij een fijne schoot waar ik op mag liggen? En vind jij het niet erg dat ik een kat ben met een rugzakje? Dan hoop ik dat je snel langskomt voor een praatje. Dat lijkt me gezellig. Knuffel van Coco.

Coco

Geslacht
Poes
Geboren
28-12-2013
Opname
08-03-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Coco

Coco

Coco

Coco in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bram
Dodo     >