Cupcake zoekt een huis met tuin

“Ik ben een knuffelpoes met temperament”

Als je mijn naam hoort, denk je meteen aan een vrolijk gekleurd cakeje. Maar als je mij ziet, zie je een vrolijk gekleurde poes! Leuk hè?

Ik woonde in een huisje met vier jonge kinderen en een kat die ik niet leuk vond. Dit was veel te druk voor mij. Hierdoor werd ik onzindelijk. Daarom ben ik afgestaan. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, speels en levendig. Spelen vind ik heel leuk. Daarin kan ik mijn overtollige energie kwijt. Het is dan ook belangrijk dat er elke dag met mij gespeeld wordt. Ik ben een aanwezige kat, beweeglijk en ik klets wat af. Heel gezellig.

Aaien vind ik leuk maar het is belangrijk dat je mij niet te lang aait. Dan word ik overenthousiast en weet ik niet wat ik met mijzelf aan moet. Dan reageer ik soms pittig naar de mensen. Het is dan ook belangrijk dat mijn nieuwe baasjes dit gedrag leren herkennen en op tijd stoppen met aaien. Optillen vind ik niet leuk. Soms lig ik op schoot. Dan moet je mij rustig laten liggen en mij niet aaien.

Graag zoek ik een rustig huisje bij een of twee baasjes die ervaring hebben in kattengedrag. Rust, duidelijkheid en aandacht zijn belangrijk. Daarom wil ik graag dat mijn baasjes part-time werken. Zo krijg ik regelmatig verdeeld over de week aandacht. Ik wil absoluut niet met kinderen of met andere dieren wonen. Een tuin is belangrijk voor mij. Daarin kan ik lekker ravotten. Ik weet hoe een kattenluik werkt.

Let op: Soms lig ik op mijn rug. Dan lijkt het net alsof ik graag geaaid wil worden. Maar dat is niet zo, je moet mij dan juist NIET aaien. Soms trillen mijn achterpootjes als ik op mijn rug lig. Dan span ik mijn buikspieren aan en spin. De dierenarts zegt dat dit komt omdat ik enthousiast ben. Het is niet iets om je zorgen over te maken maar wel iets om rekening mee te houden.

BELANGRIJK: Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn nieuwe huisje twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over voorlichten.

Mijn grootste wens is om in een rustig huisje te wonen waar ik tot mijn recht kom. Waar ik de ontspannen en gelukkige poes kan worden die ik zo graag wil zijn. Maak je een afspraak met mij? Dan zorg ik dat de koffie klaar staat. Neem jij dan een cupcake mee? Gezellig! Pootje van Cupcake.

Cupcake

Geslacht
Poes
Geboren
08-02-2017
Opname
29-03-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Cupcake

Cupcake

Cupcake

Cupcake in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Blixem
Diez     >