Dash zoekt een huis met ruime tuin

Met mijn vrolijke karakter en mijn mooie reebruine ogen wind ik iedereen om mijn pootjes. Misschien jou ook wel!

Ik liep rond in een buurt die ik niet kende. Mijn vinder hoorde mij urenlang miauwen. Zij vond dat ik er mager uitzag. Mijn vacht zat onder de teken en ik had heel veel honger. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, heeft mij toen naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik heel lief en liet ik luid van mij horen.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en temperamentvol. Dol ben ik op aandacht van mensen. Heerlijk vind ik het om geknuffeld te worden. Ik ben dan ook een echt gezelligheidsdier. Andere dieren vinden mij niet zo leuk. Ik ben véél te druk voor ze.

** BELANGRIJK** SPELAGRESSIE: De mensen zien dat ik nogal druk ben met spelen. Handen zie ik als speelgoed. Die grijp ik vast om mee te spelen. Dat mag ik niet want ik moet spelen met speeltjes. Waarschijnlijk ben ik in mijn kittentijd niet goed gesocialiseerd. Hierdoor heb ik spelagressie ontwikkeld. Daar moeten mijn baasjes goed en serieus mee omgaan. Zij moeten veel en op een goede manier met mij spelen zodat ik mijn overtollige energie kwijt kan. De mensen van Zwerfdier zullen je hierover uitgebreid voorlichten.

Als ik een verlanglijstje maak voor mijn nieuwe huisje, wil ik graag: Een huis met een ruime tuin. Het is van belang dat ik de ruimte heb om mijn overtollige energie kwijt te kunnen. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Graag wil ik als enig dier in een huisje wonen. Mijn baasjes moeten ervaring hebben in de omgang met katten. Kinderen vanaf ca 16 jaar, die gewend zijn om met katten om te gaan, zijn geschikt voor mij.

** BELANGRIJK**: Mijn nieuwe baasjes moeten genoeg tijd hebben om met mij te spelen. Anders kan ik uit verveling met het meubilair gaan spelen. Daarom wil ik dat zij parttime werken en niet langer dan een halve dag van huis zijn.

** BELANGRIJK**: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de El Grecohof in Alkmaar.

Denk jij dat jij een goed baasje voor mij kan zijn? Dan hoop ik dat je binnenkort langskomt. Dat lijkt mij superleuk! Wie weet wind ik jou wel om mijn pootjes en mag ik bij jou wonen. Zo, nu ga ik weer verder met spelen hoor. Toedeloe! Pootje van Dash.

Dash

Geslacht
Kater
Geboren
15-01-2020
Opname
26-06-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Dash

Dash

Dash

Dash

Dash in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Chimny
Kato     >