Dave zoekt een huis met tuin

Vaak word ik ‘Dave de hartenbreker’ genoemd. Ik ben namelijk een lief charmeurtje. Iedereen die ik tegenkom, wind ik om mijn vier pootjes. Schattig van mij hè?

Geruime tijd liep ik rond op de vindplaats. De dierenambulance deed mij een belbandje om. Hier heeft niemand op gereageerd. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Wennen hoefde ik niet. Direct bij aankomst ontpopte ik mij tot een lieve knuffelkater.

Vrij snel ben ik vertrokken naar een huisje. Daar woonde ik bij een gezin. Dat vond ik fijn en gezellig. Na korte tijd begon ik met plassen in huis. Mijn urine is onderzocht. Daar kwam niets uit. De oorzaak van mijn onzindelijkheid was stress. De andere kat in huis werkte namelijk op mijn zenuwen. Ik werd boos op die kat en viel hem aan. De situatie werd onhoudbaar. Met pijn in hun hart hebben mijn baasjes mij teruggebracht naar Zwerfdier. Vanaf het begin doe ik al mijn behoeftes weer keurig op de kattenbak. Ik ben dan ook volkomen zindelijk.

Mijn karakter is lief, makkelijk en aanhankelijk. De mensen zijn allemaal dol op mij. En ik ben dol op iedereen! Aandacht vind ik heerlijk. Ik ben dan ook dol op knuffelen. Graag lig ik bij de mensen op schoot. Dat vind ik warm en knus. Omdat ik nog jong ben, ben ik nog speels.

Nu denk ik na over mijn huisje. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Daar kan ik fijn in spelen. Ik kan bij een echtpaar of iemand alleen wonen. Ook kan ik in een gezin met kinderen wonen. Deze kinderen moeten dan wel ervaring hebben met katten. Kinderen die mij met rust laten als ik eet of slaap. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

LET OP: Ik kan absoluut niet met andere dieren in een huisje wonen. Ook is het verstandig als er in mijn buurt weinig of geen katten wonen. Die werken namelijk op mijn zenuwen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de Dorpsstraat in Broek op Langedijk.

Ben jij enthousiast geworden over mij? En, wil jij mij beter leren kennen? Dan vind ik het gezellig als je binnenkort langskomt. Bel je snel voor een afspraak? Liefs van Dave.

Dave   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2018
Opname
08-05-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Dave

Dave

Dave

Dave

Dave
Jackie     >