Desi zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een gezellige gezinspoes”

Hallootjes! Hier ben ik dan, poes Desi. Zoals je ziet heb ik een mooi gestreept jasje aan. Mijn oogjes zijn al net zo mooi. Kortom, ik ben een schatje om te zien. Maar niet alleen van de buitenkant ben ik schattig hoor. Ook mijn karakter is om door een ringetje te halen zo lief!

Mijn vinders zagen dat ik moederziel alleen op straat liep. Zij vertrouwden het niet dat zo’n jong poesje als ik op straat zwierf. Daarom ben ik door de VKA, Vermiste Katten Alkmaar, naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik heel lief en liet mij gemakkelijk nakijken.

Mijn karakter is aanhankelijk, aandoenlijk, vrolijk en speels. Ik ben dol op aandacht en geniet van aaitjes en knuffeltjes. Spelen vind ik hartstikke leuk! Als je mij in huis neemt wordt het een vrolijke boel. Want ik houd enorm van gezelligheid. Ik ben dan ook echt op mensen gericht. Leuk hè?

Heel graag zoek ik een huisje bij één of twee volwassen baasjes. Maar ik kan ook in een gezellig gezin met kinderen wonen. Het is dan wel belangrijk dat deze kinderen gewend zijn om met katten om te gaan. Dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Omdat ik nog een jonge poes ben, heb ik veel behoefte aan aandacht. Daarom wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Want als ik hele dagen alleen in huis ben, word ik ongelukkig. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Als er al andere katten wonen vind ik dat geen probleem. Toch is het belangrijk dat een eventuele andere kat sociaal is en andere katten gewend is. Ik vind het ook leuk als ik met een speelmaatje woon van mijn eigen leeftijd. Daarmee kan ik dan fijn ravotten. Graag wil ik naar buiten, daarom zoek ik een huis met een tuin. Dan kan ik af en toe een frisse neus halen.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Graalstraat in Alkmaar.

Heb jij het gezellige huisje waarnaar ik op zoek ben? Waar ik lekker kan spelen en kan genieten van liefdevolle aandacht? Pak dan de telefoon en maak snel een afspraak. Dan hoop ik je snel te ontmoeten voor een uitgebreide knuffelsessie. Kopje van Desi.

Desi   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-12-2021
Opname
15-05-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Desi

Desi

Desi
<     Busster
Dodo     >