Diez zoekt met Kaiser een huisje met ervaren baasjes

“Ik ben een temperamentvolle knuffelkat”

Bij Zwerfdier ontstaan soms mooie vriendschappen. Zo ook bij kater Kaiser en mij. Wij ontmoetten elkaar en er was direct een klik. Soms lijkt het alsof wij broers zijn, in karakter maar ook in uiterlijk! Broers zijn wij niet maar inmiddels wèl gezworen kameraden. Wij laten elkaar nooit meer in de steek!

Ik ben afgestaan door mijn baasje omdat ik zijn handen aanviel. Dit deed ik niet bij de visite. Verder was ik heel lief en aanhankelijk naar hem. Hij was dan ook verdrietig toen hij afstand deed van mij. Bij Zwerfdier val ik nooit iemand aan. Toch was mijn gedrag reden om een kattengedragsdeskundige naar mij te laten kijken.

Mijn karakter is lief, speels en energiek. Dol ben ik op aandacht. Ik ben enorm op mensen gericht. Dagelijkse vaste structuur is heel belangrijk voor mij: Rust, ritme en regelmaat. Spelen vind ik fijn maar is ook belangrijk voor mij. Daarmee raak ik mijn overtollige energie kwijt. In mijn huisje moet elke dag op vaste tijden met mij gespeeld worden. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Oh ja, Kaiser en ik ravotten ook veel met elkaar. Soms spelen wij zelfs een potje voetbal met elkaar. Leuk hè?

Graag woon ik bij minstens twee baasjes. Ik kan bij oudere kinderen wonen vanaf circa 16 jaar. Mijn baasjes moeten ervaren zijn in de omgang met onberekenbaar gedrag. Ook moeten zij mij vaste structuur kunnen bieden. Het is belangrijk dat ik genoeg aandacht krijg. Daarom wil ik graag dat mijn baasjes part-time werken maar niet in wisseldienst. Het is belangrijk dat ik weet waar ik aan toe ben.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Daarin kan ik stoom afblazen. Andere dieren vind ik niet leuk. Ik wil alleen samen met Kaiser wonen. Van harde geluiden raak ik van slag. Drinken uit de kraan vind ik heerlijk. Ik ben echt een praatkat, ik babbel wat af.

DIEETVOER: Ik heb blaasdieet, dit zijn CD brokken. Daarnaast eet ik elke dag natvoer. Ook moeten er meerdere kattenbakken zijn in mijn huisje. Het is belangrijk dat er grit in mijn kattenbak zit. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier verder over inlichten.

Is jullie huisje geschikt om het Thuis te worden van mij en Kaiser? Dan hopen wij dat wij ons binnenkort aan jullie mogen voorstellen. Dan beloven wij dat je je met ons nooit zult vervelen! Kopje en pootje van Diez (en Kaiser natuurlijk).

Diez

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2015
Opname
10-11-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Diez

Diez

Diez

Diez

Diez

Diez

Diez in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Blixem
Kaiser     >