Diez zoekt een huis met tuin

Val jij als een blok voor mijn onweerstaanbare uitstraling? Dat zou fijn zijn want misschien val ik ook wel als een blok voor jou!

Ik ben afgestaan door mijn baasje omdat ik naar haar uitviel en omdat ik onzindelijk was. Dit deed ik niet bij de visite. Bij Zwerfdier ben ik nog nooit naar iemand uitgevallen. Mijn onzindelijkheid had een medische oorzaak. Die is opgelost met medicatie. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Alles doe ik keurig op de kattenbak. Bij mijn baasje heb ik vijf weken gewoond. Nu woon ik bij Zwerfdier en mag ik vanuit hier een fijn passend huisje vinden.

Mijn karakter is lief, speels en energiek. Dol ben ik op aandacht. Ik geniet ervan als mensen mij aaien. Dan geef ik kopjes tegen je hand. Spinnen kan ik als de beste. Leuk hè? Spelen vind ik heerlijk. Daar krijg ik veel energie van. Soms ben ik ietwat pittig in mijn gedrag. Daarom is het goed voor mij als ik regelmatig stoom afblaas. Dit kan door spelen of door lekker naar buiten te gaan. Ik ben een gezellig kletskous.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Dit is heel belangrijk voor mij. Andere dieren vind ik absoluut niet leuk. Daar krijg ik stress van. Rustige kinderen vanaf ca. 16 jaar zijn geschikt voor mij. Dit moeten dan wel kinderen zijn die gewend zijn om met katten om te gaan. Die mij met rust laten als ik geen zin heb in aandacht, als ik eet of slaap.

BELANGRIJK: DIEETVOER: Ik heb blaasdieet, dit zijn CD brokken. Daarnaast mag ik natvoer eten. Ook moet ik twee kattenbakken hebben in mijn huisje. Een kattenbak met kap en een zonder kap. Het is belangrijk dat er grit in mijn kattenbak zit. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier verder over inlichten.

Kan jij al mijn wensen vervullen? En, val jij als een blok voor mij? Pak dan de telefoon en bel snel naar mij. Ik wil namelijk heel graag naar een fijn huisje toe. Pootje van Diez.

Diez   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2015
Opname
10-11-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Diez

Diez

Diez

Diez

Diez in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Brit
Djodjo     >