Dina zoekt een bovenwoning

Ben je op zoek naar een klein cypers poesje met een witte hals en mooie grote kijkers? Dan zit je goed want dat ben ik: Poes Dina!

Lange tijd leefde ik gelukkig in een huisje. Toen er kinderen kwamen, werd ik ongelukkig. De drukte in huis ontvluchtte ik. Mijn leventje speelde zich voornamelijk af in de schuur. Toen mijn kattenvriendje overleed, werd ik nog ongelukkiger. Mijn baasjes zagen dat het zo niet meer verder kon. Zij hebben mij naar Zwerfdier gebracht vanwaar ik een nieuw passend huisje mag zoeken.

Mijn karakter is lief, verlegen en rustig. Als ik in een nieuwe situatie met vreemde mensen beland, dan kost het mij veel tijd om mijn zelfvertrouwen te vinden. Wil je hier rekening mee houden als je mij in huis neemt? Als ik eenmaal gewend ben, ben ik nieuwsgierig naar mijn nieuwe omgeving. Ik ben heel alert. Van teveel drukte en harde geluiden, raak ik snel van slag. Daarom is het belangrijk dat ik in een rustige en veilige omgeving woon. Behoefte om naar buiten te gaan heb ik niet, dus een bovenwoning is perfect voor mij.

Inmiddels ben ik hier al een beetje gewend en laat ik mij goed aaien door mijn verzorgers. Daar geniet ik van en dat laat ik merken door kopjes te geven en hard te spinnen. Brokjes eet ik niet zo goed maar blikvoer vind ik heerlijk. Het liefste eet ik die ’s nachts. Dan kan ik ongestoord eten. Het is dan ook belangrijk dat ik goed eet. In mijn nieuwe huis wil ik wonen zonder kinderen en zonder andere dieren. Die vind ik veel te druk.

Er is een ding waar mijn nieuwe baasje heel alert op moet zijn: Ik eet namelijk planten. Dit is heel slecht voor mij en brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Daarom moeten planten altijd buiten mijn bereik staan. Wil je hier serieus rekening mee houden als je mij in huis neemt?

Woon jij op een flat of appartement? Heb jij geen kinderen en geen andere dieren? En, heb jij tijd en geduld om mij te laten wennen aan jou en mijn nieuwe huis? Dan nodig ik je graag uit om mij te ontmoeten. Houd je er dan wel rekening mee dat ik verlegen over kan komen? Dáág! Groetjes van Dina.

Dina

Geslacht
Poes
Geboren
08-02-2006
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Dina

Dina

Dina

Dina in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Carel
Emie     >