Dirty

Lieve mensen, mag ik eerst even wat rechtzetten? Ik heet Dirty maar ik ben geen vieze poes. Ik ben juist heel erg schoon. Lange tijd liep ik te zwerven in een woonwijk nabij de Oosttangent in Heerhugowaard. De buurtbewoners merkten dat ik op de naam Dirty reageerde. Zo ben ik aan mijn naam gekomen. Ik heb een tijdje met een 'wie ben ik bandje' rondgelopen maar daarop heeft niemand gereageerd. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier. Hier gaan ze een nieuw huisje voor mij zoeken.

Bij binnenkomst was ik een lieve poes. En nu nog steeds hoor. En bij binnenkomst zag ik er goed uit, niet verwaarloosd of zo. Nu loop ik samen met een andere poes los in mijn kamer. Dat gaat soms goed maar soms ook niet. Ik doe zo nu en dan kattig tegen haar. Daarom is het beter dat ik als enig dier in een huis ga wonen. De dierenarts denkt dat ik gesteriliseerd ben maar dat is niet helemaal zeker. Op mijn kin heb ik wat acne, die gaat verdwijnen. De mensen vinden mij een ontspannen rustige kat. Maar soms voel ik spanning in mij. Dan kan ik wat gaan grommen. Er is kans dat die spanning door de andere kat in de kamer komt. Wil je daarmee rekening houden als je mij in huis neemt? Verder ben ik heel speels. De mensen spelen met veertjes met mij, dat vind ik heel erg leuk.

Als ik aan mijn toekomst denk dan droom ik van een huis met een tuintje. Ik kan wonen bij een alleenstaande, een echtpaar of een gezin. Maar dan alleen een gezin met volwassen kinderen die katten gewend zijn. Na gewenning in huis kan ik lekker in de tuin zitten. Daar verheug ik mij nu al op. Op mijn foto zie je dat ik een mooie grijze vacht met veel wit heb. Mijn pootjes zijn ook wit. Wil je een lief poesje in huis nemen? Wil je mij in het echt zien? Leuk, dan nodig ik je uit om een afspraak met mij te maken. Tot dan, liefs van Dirty.

Dirty   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2015
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Dirty

Dirty
<     Dibi
Djarah     >