Diva zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon of huis met tuin

“Ik ben een aanhankelijk poes”

Mijn sterrenbeeld is “stier”. Een stier is nuchter, standvastig, houdt van zekerheid en comfort. Daarin kan ik mij best goed vinden. Vooral het onderwerp comfort! Als echte diva geniet ik dan ook enorm van luxe. Daarom zoek ik een huisje waarin ik een diva-waardig leven mag gaan leiden!

Mijn eerste eigenaar kon niet goed voor mij zorgen. Hierna woonde ik een korte tijd bij een andere eigenaar. Deze stond mij af aan Dierenasiel Oostzaan. Daar lukte het niet om een huisje voor mij te vinden. Daarom kwam ik bij Stichting Zwerfdier terecht. Vanuit hier hoop ik wél met succes een Gouden Mandje te vinden!

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Graag ben ik in de buurt van mijn verzorgers. Soms lig ik zelfs op schoot. Dan laat ik mij vertroetelen. Heerlijk vind ik het om geaaid te worden. Dan spin ik als de beste! Maar ik wil echt niet opgetild worden. Soms ben ik een tikkie ondeugend en humoristisch. Dan moeten de mensen lachen om mij. Grappig hè?

Graag zoek ik een rustig huisje bij 1 of 2 baasjes. Baasjes die ervaring hebben met katten met een naar verleden. Die begrijpen dat ik zal moeten wennen als ik bij ze kom wonen. Dat ik dan van slag kan zijn. Een tuin bij mijn huisje is fijn. Maar een bovenwoning met afgesloten balkon kan ook. Als ik maar lekker van het zonnetje kan genieten. Met kinderen wil ik niet samenwonen. Het is belangrijk dat er ook geen oppaskinderen of buurtkinderen over de vloer komen. Met andere dieren wil ik ook niet samenwonen. Laat mij maar de enige diva in huis zijn!

BELANGRIJK: Door mijn verleden reageer ik heftig op pijn. Als ik pijn voel, word ik kribbig. Dat reageer ik dan af op jou. Daarom is het belangrijk dat jij mij leert lezen. Zodat je weet hoe met mij om te gaan als ik signalen van pijn afgeef. Maar dat je ook mijn pijnsignalen serieus neemt en contact opneemt met een dierenarts. De mensen van Zwerfdier lichten je hierover in.

DIEETVOER: Omdat ik te zwaar ben, moet ik afvallen. Daarom krijg ik RD brokjes. Deze moet ik ook in mijn nieuwe huisje eten. Wegens mijn gewicht mag ik zo min mogelijk klimmen of springen. Dan krijg ik last van mijn rug. Houd je hier allemaal rekening mee als je mij in huis neemt?

Ben jij dat ervaren baasje dat mij een diva-waardige toekomst kan bieden? Dan hoop ik dat wij samen heel gelukkig gaan worden. Dat is mijn grootste wens na alles wat ik heb meegemaakt. Knuffels van Diva.

Diva

01-05-2013