Djarah zoekt iemand met veel geduld

Ben je op zoek naar een lief knuffelpoesje? Dan nodig ik je uit om mijn verhaal te lezen.

Tot augustus 2016 heb ik met andere katten in huis gewoond. Zij waren geen probleem voor mij. Vanaf augustus 2016 woonde ik in een ander huis met een jong katje. Ook dat ging goed. Later kwamen daar twee oudere katten bij en toen ging het mis. Ik voelde mij erg ongelukkig en ik ging in huis buiten de bak plassen. Zo kon het niet langer doorgaan. Nu woon ik bij Zwerfdier waar de mensen een nieuw huis voor mij gaan zoeken.

Aandacht en aaitjes vind ik heel fijn. Daar geniet ik enorm van. Als je bij mij in de buurt bent kom ik naar je toe om jou kopjes en likjes te geven. Dan mag je mij knuffelen. Rollebollen vind ik ook leuk, dan ga ik met mijn pootjes trappelen van plezier. De mensen zijn dol op mij, ze vinden mij een grote knuffelpoes. Verder vind ik het leuk als je met een speelstokje of een veertje met mij speelt.

Soms ben ik een beetje bang. Bij plotselinge geluiden en snelle bewegingen duik ik in elkaar. Daarom is rust is heel belangrijk voor mij. Het beste is een huis zonder andere dieren en zonder kinderen. Ik heb altijd op een flat of appartement gewoond. Verkeer ben ik dus niet gewend, dat is dan ook heel gevaarlijk voor mij. Toen ik net bij Zwerfdier kwam, moest ik erg wennen aan alles wat nieuw en vreemd voor mij was. De mensen, de omgeving en de geluiden. Dan liet ik mij wel voorzichtig aaien maar ik was wel van slag. Als ik naar een nieuw huisje ga, zal ik ook van slag zijn. De eerste tijd zal ik echt nodig hebben om te wennen. Dan ben ik niet meteen het ontspannen knuffelpoesje dat ik nu ben, maar een beetje terughoudend. Mag ik je vragen om daarmee rekening te houden als je mij in huis neemt?

Er is wat blaasgruis in mijn urine gevonden. Daarom krijg ik nu een dieet van blaasbrokjes. Die vind ik heel lekker.

Vind je mijzelf, mijn zwart met witte vacht en mijn roze neus leuk? Heb jij een rustig huishouden, zonder andere dieren en zonder kinderen? Heb jij de tijd om mij veel aandacht te geven? Woon jij in een flat of appartement? Wil je mij dan een plaats in jouw huis geven? Leuk, dan ben je van harte welkom. Dan kunnen we elkaar zien en dan mag je mij aaien. Tot dan, liefs van Djarah.

Djarah   -   geplaatst

Geslacht
poes
Geboren
01-02-2014
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Djarah

Djarah
<     Chewey
Elsje     >