Dobby zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Hi allemaal, mijn naam is Dobby. Als je Harry Potter-fan bent, ken je deze naam vast. In de boeken is Dobby een huis-elf. Nou zie ik er ook zeker elfachtig uit én ben ik op zoek naar mijn eigen huisje! Zodat ik jouw eigen ‘huis-elf’ kan worden! Leuk hè?

Al een paar maanden sliep ik in een schuur in een tuin. Maar toen het te koud werd, ben ik gevangen door de VKA (Vermiste Katten Alkmaar). Zij brachten mij naar Stichting Zwerfdier. Nu wil ik graag naar een heerlijk warm huisje om te wonen. Dat lijkt mij te gek!

Mijn karakter is lief, rustig en aanhankelijk. Als je mij voor de eerste keer ontmoet, ben ik een ietsepietsie verlegen. Maar dat duurt niet lang hoor! Al gauw kun je mij volop aaien en knuffelen. Ik ga dan lekker liggen kronkelen. Als de echte knuffelkont die ik ben, krijg ik daar nooit genoeg van. Heerlijk hè?

Weet je dat ik dol ben op lekkere dingen? Ik geniet erg van liquid snack en van die kleine blikjes gourmet. Als je mij dat geeft word ik heel erg blij!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, rustige volwassenen, die tijd en geduld hebben om mij te laten wennen. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

In mijn nieuwe huisje mag best één zelfstandige kat wonen. Maar ik ben niet op zoek naar een maatje. Als ik enige kat in een huisje ben is het ook prima. Je kunt met mij alle kanten op. Makkelijk hè? Aan honden ben ik niet gewend. Dus er mogen geen honden in mijn nieuwe huisje wonen. Wil je er wel voor zorgen dat er een verrukkelijke tuin bij mijn nieuwe huisje is? Want ik wil heel graag lekker buiten rondstruinen.  

Een dingetje over mijn uiterlijk wil ik nog met je delen. Aan mijn rechterachterpootje heb ik namelijk een gebroken teentje gehad. Daar heb ik helemaal geen last van hoor. Maar omdat het teentje iets dikker is en het je misschien opvalt, wilde ik het toch aan je vertellen.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Beijaartstraat in Alkmaar.

Ben jij dat ervaren baasje dat altijd al een echte ‘huis-elf’ wilde hebben? Dat tijd en geduld heeft om mij te laten wennen? En dat die oh zo belangrijke tuin heeft? Pak dan direct je bezemsteel en vlieg naar mij toe. Ik hoop je snel te zien! Pootje van Dobby!

Dobby   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-08-2017
Opname
01-02-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Dobby

Dobby

Dobby

Dobby
<     Boaz
Ella     >