Duko zoekt een baasje met geduld

“Ik ben een terughoudende kater ”

Mijn melancholische uitstraling is kenmerkend voor mij. Mijn hoop is dat een lief baasje daarvoor valt. Want ik wil graag naar een fijn huisje toe.

Geruime tijd liep ik rond op de vindplaats. Helaas reageerde niemand op de melding op Amivedi. Omdat ik niet gecastreerd was, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik van slag maar ik liet mij wel nakijken.

Lange tijd heb ik in de kooi gewoond. Daar lag ik bang achter een mandje. Met veel geduldige inzet van mijn verzorgers, durfde ik de kooi uit. Het liefst lig ik nu in een veilig holletje. Daarin voel ik mij het prettigst. Ik laat mij prima benaderen door mensen. Toch zal ik zelf niet naar ze toekomen.

Mijn karakter is lief, goedaardig en héél verlegen. Er zit geen kwaad in mij. Inmiddels ben ik ietsjes meer gewend aan mensen. Zij aaien mij met veel rust en geduld. Dat vind ik fijn. Soms lik ik dan aan hun vingers. Zo laat ik mijn genegenheid zien. De mensen denken zelfs dat er een knuffelkat in mij schuilt. Leuk hè?

BELANGRIJK: Ik zoek een baasje met ervaring in de omgang met bange katten. Een baasje dat veel tijd en geduld heeft om mij te laten wennen in een nieuw huisje. Die tijd en geduld heb ik nodig, want in een nieuwe omgeving zal het opnieuw een tijd duren voordat ik een beetje gewend ben. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Taxuslaan in Heerhugowaard.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Met andere katten ga ik prima om. Ik bemoei mij niet met ze. Het liefst woon ik bij 1 of 2 volwassenen in een huisje. Kinderen zijn te druk voor mij. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen.

Nu komt de hamvraag: Ben jij het serieuze baasje dat mij mijn zelfvertrouwen terug kan geven? Als jij diegene bent, dan vind ik het fijn jou te ontmoeten. Houd je er dan rekening mee dat ik héél verlegen overkom? Pootje van Duko.

Duko

Geslacht
Kater
Geboren
01-12-2015
Opname
28-11-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Duko

Duko

Duko

Duko in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Djodjo
Frenkie     >