Dunya zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke poes”

Hoi, mijn naam is Dunya. (Spreek uit als ‘Doenja’). Weet je wat zo leuk is? Ik ben geboren op Dierendag! Dus word ik op die dag altijd dubbel verwend, hihi. Dat vind ik helemaal niet erg. Maar het hoeft niet persé hoor. Eén keer verwennen is ook goed!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Ik bleek namelijk last te hebben van voedselallergie. In mijn huis woonde ik met meerdere dieren. Daarom was het lastig om als enige speciaal voer te eten. Daarom ben ik nu hier. Op zoek naar een fijn huis. Waar ik dan als enige kat mag wonen. Daar kijk ik erg naar uit!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Ik klets de oren van je hoofd. Dat merk je meteen als je bij mij op bezoek komt. Lekker geaaid worden vind ik heerlijk. Ik wil dolgraag op jouw schoot zitten. Daar krijg ik geen genoeg van! En als ik even genoeg heb van het geknuffel, laat ik je dat duidelijk merken. Daarom is het belangrijk dat jij mij leert lezen. Zodat je herkent wanneer ik vind dat ik voldoende geknuffeld ben. Ik ben gek op spelen, vooral samen met jou. Dus heb jij een huis vol speeltjes, dan kom ik die graag uitproberen!

Graag woon ik bij een gezin met kinderen. De kinderen moeten dan wel gewend zijn aan katten. Zodat ze mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of gewoon even geen zin (meer) heb in aandacht. Maar als er alleen volwassenen in mijn nieuwe huisje wonen, vind ik het ook heel gezellig. Makkelijk ben ik hè?

Ik wil als enige kat in mijn nieuwe huisje wonen. Dit omdat ik speciaal voer moet eten. Met een hond die gewend is aan katten kan ik wel samenwonen. Ook moet er een fijne tuin bij mijn huisje zijn. Want ik ben een echte onderzoeker en ga graag op pad, ook buiten de tuin.

BELANGRIJK: Vanwege mijn voedselallergie moet ik uitsluitend hypoallergene brokjes én hypoallergeen natvoer krijgen. Dat natvoer wil ik iedere dag eten. Want dat vind ik lekker. Mijn brokjes, natvoer en water moeten in een stenen bakje uitgeserveerd worden. Dat is belangrijk want van plastic bakjes krijg ik een allergische reactie. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis neemt? De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Goudzeelt in Zuid-Scharwoude.

Ben jij het kattenbaasje dat dit schatje een heerlijk huisje én een warme schoot wil geven? Dat een huis vol met leuke speeltjes heeft om samen te spelen? En dat die oh zo belangrijke tuin heeft? Dan hoop ik dat je snel een keertje langs wipt bij mij! Kopje van Dunya!

Dunya

Geslacht
Poes
Geboren
04-10-2014
Opname
08-09-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Dunya

Dunya

Dunya

Dunya in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Chanel
Fides     >