Durpi wil graag naar een nieuw huisje

In mijn vorige huisje woonde ik samen met andere katten. Dat vond ik heel gezellig maar helaas vonden zij dat niet. Ik was namelijk te druk voor hen. Zij kregen te weinig rust. Daarom heeft mijn baasje besloten dat ik in een ander huisje moet gaan wonen. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier. Hier moet ik nog wennen, ik kom erg verlegen over op de mensen. Maar als ik een verzorger goed ken, laat ik mij wel al voorzichtig aaien. Dat vind ik fijn. Ik kwam nooit buiten, dat vond ik veel te eng. Een bovenwoning is dus heel geschikt voor mij. Kinderen ben ik gewend en ik ben wel nieuwsgierig naar hen. Maar ik zoek ook mijn rust en dan ga ik de kinderen uit de weg. Mijn vorige baasje heeft mij nooit op hoge dingen zoals een kast zien springen. Ik ben nog jong maar ik heb al veel slechte tandjes en kiesjes bij de tandarts achtergelaten. Omdat ik jong ben en soms wat druk kan zijn, lijkt het mij leuk om met je te spelen. Dan kan ik een beetje mijn energie kwijt. Verder heb ik een heel klein hartruisje maar daar hoef ik niet voor te worden behandeld. Dus dat is fijn. Wat wil ik graag? Een fijn nieuw huis, een tuin vind ik niet nodig. Die ben ik niet gewend en ook verkeer ben ik niet gewend. Dat is dan ook gevaarlijk voor mij. Gezien mijn verleden is het beter dat ik zonder een ander dier in huis woon. Vind je mijn mooie zwarte vacht leuk? En voel jij een klik met mij? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken en bij mij op bezoek te komen. Houd je er dan wel rekening mee dat ik nog wat verlegen overkom? Ik zie je graag, tot dan!

Durpi

24-09-2013