Dushi zoekt een huis met tuin samen met poes Nala

“Ik ben een verlegen poes”

Samen met mijn dochter Nala vorm ik een gezinnetje. Dushi betekent lief en Nala betekent succesvol. Oftewel een lieve en succesvolle relatie. Meer kun je toch niet wensen als toekomstig baasje?!

Onze eigenaar kon niet meer voor ons zorgen. Daarom ben ik samen met mijn dochter Nala naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dit was heel verdrietig voor ons. Weg uit onze vertrouwde omgeving. Bij binnenkomst was ik daarom een beetje van slag.

Mijn karakter is verlegen, maar ook nieuwsgierig. Als een verzorger met mij wil spelen met een verenstokje, vind ik dat heel interessant. Het is daarom leuk als er in mijn nieuwe huisje met mij gespeeld wordt. Dit kan het beste rustig opgebouwd worden. Als ik je beter ken ben ik in voor een aaitje of een knuffel. Daar geniet ik van. Ik ben stiekem best wel een knuffelkat. Leuk hè?

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Graag wil ik naar buiten, daarom zoek ik een huis met een tuin. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Met jongvolwassenen vanaf circa 18 jaar kan ik wel samenwonen. Met andere dieren kan ik absoluut niet samenwonen. Ik wil héél graag samen met mijn dochter Nala naar een huisje. Ze is al een grote meid, maar het blijft mijn dochter hè? Wij zijn dan ook echt onafscheidelijk.

Val jij voor de liefdevolle relatie tussen moeder en dochter? En heb jij een fijn huisje met een tuin voor ons? Dan hoop ik dat je snel contact opneemt om een afspraak te maken. Samen met mijn dochter Nala kijk ik uit naar je komst. Misschien kom ik dan wel een beetje verlegen over als je naar me komt kijken. Knuffel van Dushi (en een pootje van Nala).

Dushi

Geslacht
Poes
Geboren
01-01-2010
Opname
31-08-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Dushi

Dushi

Dushi

Dushi in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Duko
Hagrid     >