Eddie zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Hoi allemaal, mijn naam is Eddie. Ik ben er trots op dat ik de naam draag van beroemdheden. Vooral dat mijn naamgenoot de beroemde gitarist Eddie van Halen is! Ik kan best mooi miauwen, maar het klinkt nooit zo goed als zijn muziek. Dat vind ik wel jammer. Maar ja, ook een kat kan niet overal goed in zijn!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Want helaas kon zij niet meer voor mij zorgen. Nu mag ik op zoek naar een nieuw heerlijk huisje. Dat vind ik geweldig! 

Mijn karakter is lief, zachtaardig en aanhankelijk. Ook ben ik rustig en nieuwsgierig. Ik ben een echte knuffelkont. Als je bij mij langskomt, mag je meteen aaien. Soms geef ik liefdesbeetjes. En dan ga ik voor je zingen, leuk hè? Van knuffelen krijg ik echt nooit genoeg! Weet je wat ik graag doe? Spelen en dan het liefste samen met jou! Dus als jij een huis vol heerlijke speeltjes hebt, maak je mij heel erg gelukkig!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

In mijn nieuwe huisje mag best één andere sociale kat wonen. Dit mag geen dominante kat zijn. Want die vind ik niet leuk. Maar als ik enige kat in huis ben, is het ook goed. Makkelijk ben ik hè? Honden houd ik niet van. Dus die mogen er niet wonen in mijn nieuwe huisje. Wel moet er een fijne tuin zijn om lekker naar buiten te kunnen. Ik doe namelijk niets liever dan in het zonnetje liggen. Dan ga ik lekker liggen rollebollen.  

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Mahatma Gandhihof in Heerhugowaard.

Ben jij het kattenbaasje dat deze knuffelkont een heerlijk huisje wil geven? Dat die heerlijke tuin heeft met veel plekjes om te zonnen? Dan hoop ik je snel te zien! Ik zit al op je aaitjes te wachten! Kopje van Eddie!

Eddie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2016
Opname
29-03-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Eddie

Eddie

Eddie

Eddie
<     Dolfje
Fudge     >