Eden zoekt een huis met tuin

“Ik ben een aanhankelijke knuffelpoes”

Mijn mooie naam Eden verwijst naar De Hof van Eden. De mensen legden uit dat dat een paradijselijke tuin was. Een tuin van héél lang geleden. Dat komt dan mooi uit, want een tuintje bij mijn huisje vind ik heerlijk!

Mijn baasjes stonden mij af omdat ik niet overweg kon met het jonge kind in huis. In het begin van mijn verblijf bij Stichting Zwerfdier, was ik van slag. Het duurde even maar inmiddels ben ik gewend. Als ik in een nieuw huisje ga wonen, zal ik in het begin weer van slag zijn. Dit is iets om rekening mee te houden.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Als er mensen de kamer binnenkomen, wil ik graag aandacht. Dat doe ik door te vleien en te sjansen. Ik ben dan ook een echte knuffelkat. Leuk hè?

Graag zoek ik een rustig huisje met een tuin. Andere dieren en kinderen vind ik niet leuk. Die zijn te druk voor mij. Daar krijg ik stress van. Daarom wil ik in een huisje zonder andere dieren en kinderen wonen. Het is belangrijk dat er ook geen kinderen op visite komen in mijn huisje. Kinderen vind ik namelijk écht niet leuk. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Een of twee rustige baasjes is ideaal voor mij. Daarbij voel ik mij op mijn gemak. Dat is heel belangrijk voor mij omdat ik soms stressgevoelig ben.

LET OP: VACHTVERZORGING: Zelf verzorg ik mijn vacht niet goed. Toch is het belangrijk dat dit wel gebeurt. Anders vervilt mijn vacht. Daarom is het belangrijk dat mijn baasjes mijn vacht bijhouden. Een ervaren kattentrimmer aan huis kan dit ook doen. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over voorlichten.

Heb jij een huis met een Hof(je) van Eden? Of gewoon een fijn tuintje natuurlijk. En, kan jij mij dat rustige huisje bieden waar ik gelukkig kan worden? Dan hoop ik binnenkort kennis met jou te maken! Pootje van Eden.

Eden

24-10-2008