Elba zoekt een huis met tuin

Val jij op een fleurige en kleurige poes die dol is op aandacht? Dan ben ik misschien wel de aanhankelijke poes die jij zoekt!

Ik ben bij de vinder aan komen lopen. Toen deze mij eten gaf, vloog ik hier uitgehongerd op af. Mijn vinder vond mij zo mager dat zij de dierenambulance heeft ingeschakeld. Deze heeft mij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik lief en liet ik mij goed nakijken.

In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier, was ik erg gericht op aandacht. Waarschijnlijk omdat ik dit erg gemist heb door mijn leven op straat. Omdat ik zo graag aandacht wilde, was ik té enthousiast en haalde ik uit naar de mensen. Nu ik gewend ben, haal ik nooit meer uit. Het kan dus gebeuren dat ik in een nieuw huisje in het begin weer ga uithalen. Dit is iets om serieus rekening mee te houden.

Mijn karakter is lief, makkelijk en sociaal naar mensen. Andere dieren vind ik niet leuk. Dat komt omdat ik heel graag aandacht wil en de aandacht niet wil delen. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen. Heel graag zit ik op schoot. Dat vind ik zó fijn! Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Kleine kinderen ben ik niet gewend. Maar ik zou wel bij rustige volwassen kinderen kunnen wonen vanaf ca. 16 jaar. Kinderen die ervaring hebben met katten en mij met rust laten als ik geen zin heb in aandacht.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden bij de Elba in Heiloo.

BELANGRIJK: Ik ben een magere poes. Daarom moet ik goed eten. Bij Zwerfdier eet ik naast brokken, twee keer per dag een portie natvoer. Dit mag ik in mijn nieuwe huisje ook eten. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Wil jij een lieve poes die hunkert naar aandacht en liefde, een fijn huisje geven? Dat zou ik heel fijn vinden, want ik wil heel graag bij jou op schoot zitten. Kom je snel langs bij mij? Liefs van Elba.

Elba   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-10-2014
Opname
10-01-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Elba

Elba

Elba
<     Ambor
Fuzzie     >