Elena zoekt een huis met tuin

Als jij verder durft te kijken dan mijn uiterlijk, nodig ik jou hartelijk uit om mijn verhaal te lezen.

Geruime tijd liep ik rond op de vindplaats. Omdat ik moeilijk benaderbaar ben, ben ik gevangen met een vangkooi. Hierna ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst liet ik mij niet benaderen door de mensen. Alles en iedereen vond ik eng.

Inmiddels woon ik hier al weer een tijdje. Ik voel mij iets meer op mijn gemak. Stukje bij beetje begin ik te wennen. Mijn verzorgers ken ik nu een beetje. Maar ze mogen mij niet aanhalen, dat is nog een stap te ver voor mij. Of ik mij in de toekomst zal laten aanhalen weet ik nog niet. Waarschijnlijk ben ik buiten opgegroeid en ben ik nooit goed gesocialiseerd.

De mensen zien dat ik dol ben op lekkere hapjes. Vooral kipfilet of gekookte vis. Als ik zie dat iemand iets lekkers voor mij heeft, ga ik kronkelen om ze te verleiden. Soms doe ik dat ook als ik aandacht wil. Maar als iemand mij dan wil aaien, dan vind ik het weer eng en loop weg. Dan weet ik daar niet mee om te gaan.

Spelen met een verenstokje vind ik leuk. Dan word ik heel enthousiast. Het is belangrijk dat er met mij gespeeld wordt. Door het spelen vergeet ik mijn angst en ontspan ik. In de kamer loop ik los tussen de andere katten. Dit gaat goed. Ik miauw veel, ik ben een praatkat.

Als ik mijn wensen voor een huisje op een rijtje zet, dan wil ik graag: Een huis met een tuin waarin ik kan spelen. En baasjes die heel veel geduld met mij hebben. Het zal namelijk heel veel tijd kosten om mij te laten wennen aan een nieuwe woonomgeving en nieuwe mensen. Ik weet nog niet of ik mij ooit zal laten aanhalen. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Kinderen vind ik eng en te druk. Met een andere sociale kat zou ik samen kunnen. Daar kan ik mij misschien wel aan optrekken.

Ben jij het serieuze baasje dat geen verwachtingen van mij heeft en mij accepteert zoals ik ben? Ook als ik in de toekomst schuw voor jou blijf? Kom dan maar eens kennis met mij maken. Groetjes van Elena.

Elena

Geslacht
Poes
Geboren
01-06-2015
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Elena

Elena in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Boender
Liselotte     >