Elsje wil samen wonen met Florie.

Mijn zus Florie en ik konden niet samen wonen met de drie andere katten die al in huis waren. Dat ging niet goed. Een gedragstherapeut voor katten heeft geprobeerd te helpen. Maar uiteindelijk heeft ons baasje besloten om ons naar Stichting Zwerfdier te brengen.

In het begin moesten wij erg wennen, maar gelukkig vinden wij altijd steun bij elkaar. Hier zitten Florie en ik graag samen in een mandje of in een huisje. Dat vinden wij heel fijn. Wij kunnen dan ook niet zonder elkaar. Ik lik en was Florie graag, daar genieten wij allebei van. Soms ben ik niet in mijn hum en dan brom ik naar Florie. Maar dat duurt altijd maar kort en even later is alles weer goed.

In mijn vorige huisje kwam ik niet buiten. Florie vond het wel fijn om af en toe in de tuin te zijn. Wij zijn geen honden gewend. Kinderen zijn we ook niet echt gewend, we gaan ze liever uit de weg, vooral bij harde geluiden. De mensen vinden mij een lieve poes. Je kunt mij gemakkelijk aaien, ook mijn oortjes. Ik geniet echt van de aandacht van mensen.

De kleur van mijn vacht is een beetje lastig te omschrijven. Ik houd het op een cyperse schildpadtekening met wit. Op mijn neus zitten bruinrode haartjes. Wij zoeken een rustig huisje bij een alleenstaande of een stel. Vind je het leuk om Florie en mij in huis te nemen? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken. Ik vind het leuk als je bij ons op bezoek komt. Tot ziens, liefs van Elsje.

Elsje   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
26-08-2011
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Elsje
<     Chewey
Florie     >