Elvin zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Geloof jij in sprookjes? Ik wel! Weet je waarom? Mijn naam Elvin betekent ‘goede elf’. Toepasselijker kan het niet want ik ben de goedheid (z)elf, hihi! Er zit geen centje kwaad in mij. Ook ben ik een bovennatuurlijke schoonheid. Kortom, een échte ‘goede elf’!

Al een paar dagen liep ik bij de vinder in de tuin. Ook wilde ik graag naar binnen. Omdat ik niet meer wegging is besloten dat ik naar Stichting Zwerfdier mocht. Bij binnenkomst was ik lief. Na een paar weekjes hier gewoond te hebben, mag ik nu op zoek naar een eigen huisje. Ik ben er klaar voor!

Mijn verzorgers vinden mij een lieve, nieuwsgierige en aanhankelijke kater. Als je in de kamer komt loop ik meteen naar je toe. Dan wil ik knuffels en aaitjes! Want aandacht vind ik erg fijn. Als je je gezicht voor mijn neusje houdt geef ik je kopjes. Lief hè? Spelen vind ik erg leuk. Ik kan heel goed zelf spelen. Maar samen spelen is natuurlijk veel gezelliger. Zorg jij voor leuke speeltjes? Dan hebben we samen de grootste lol!

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Ik kan samenwonen met kinderen vanaf 12 jaar. Zij moeten wel gewend zijn aan katten. Zodat ze mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of gewoon even geen zin heb in aandacht.

Als er al een andere kat in mijn huisje woont vind ik dat prima. Deze moet dan wel makkelijk en sociaal zijn. En geen vriendschap willen zoeken met mij. Want daarnaar ben ik niet op zoek. Maar ik kan ook goed als enige kat in een huisje wonen. Makkelijk ben ik hè? Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Even fijn de wind door mijn vachtje laten waaien. Heerlijk!

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van Westfalenstraat in Alkmaar.

Laat jij mijn sprookje uitkomen? Een fijn huisje waar we samen knuffelen? En samen achter balletjes aan rennen? Supertof! Dan hoop ik dat je snel langskomt. Want dan zal je zien wat je nog nooit gezien hebt: Een goede elf in het echt! Ik kijk uit naar je komst! Elf kopjes van Elvin.

Elvin

Geslacht
kater
Geboren
01-05-2021
Opname
20-05-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Elvin

Elvin

Elvin

Elvin

Elvin in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bubbel
Henk     >