Faith zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een onzekere poes”

Mijn Engelse naam Faith betekent in het Nederlands ‘vertrouwen’. Deze naam past goed bij mij want mijn zelfvertrouwen heeft een grote deuk opgelopen. Nu hoop ik dat ik weer een gelukkige poes word dat blaakt van het zelfvertrouwen. Want ik heb nog een heel leven voor mij!

Al zwervend liep ik op straat. Op een dag ben ik aangereden door een auto. Dit was een afschuwelijke ervaring. Mensen brachten mij naar een dierenarts. Daar verbleef ik een tijdje. Er kwam geen baasje voor mij. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Ik leek in orde maar dit bleek niet zo te zijn. De dierenarts heeft mij behandeld en inmiddels gaat het weer goed met mij. Nu mag ik een huisje zoeken.

Mijn karakter is zachtaardig, speels maar ook onzeker. De aanrijding was een traumatische ervaring. Daarom ben ik onzeker geworden. Teveel drukte of harde geluiden vind ik niet fijn. Het liefst lig ik dan ook in een veilig rustig hoekje. Zelf kom ik niet naar de mensen toe. Maar als ze mij rustig en liefdevol benaderen, vind ik het fijn om aandacht te krijgen. In het begin deins ik een beetje terug. Maar als ze mij voorzichtig in mijn nekje kriebelen, vind ik dat best fijn. Soms lig ik dan te kroelen van genot.

Weet je wat zo leuk is? Ik kom los als een verzorger mij uitdaagt om te spelen. Dan heb ik veel plezier en vergeet mijn angst. Ik ben immers nog een jong poesje. Het is daarom belangrijk dat er in mijn nieuwe huisje met mij gespeeld wordt.

Ik zoek een bovenwoning met een afgesloten balkon. Kinderen en andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik zonder kinderen en als enige kat in een huisje wonen. Graag wil ik een of twee rustige baasjes die ervaring hebben met verlegen katten. Baasjes die begrijpen dat het tijd zal kosten om de aanrijding te verwerken. Teveel drukte om mij heen vind ik niet fijn. Houd je hier rekening mee als ik bij jou kom wonen?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden bij de Noordervaart in Stompetoren.

Ben jij dat geduldige en liefdevolle baasje waarnaar ik op zoek ben? En, kan jij mij helpen mijn zelfvertrouwen weer op te bouwen? Dan hoop ik dat ik weer een onbezorgd en gelukkig leven mag leiden. Want dat heb ik wel verdiend na alles wat ik heb meegemaakt. Kopje van Faith.

Faith

Geslacht
Poes
Geboren
26-06-2020
Opname
26-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Faith

Faith

Faith

Faith in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Cupcake
Jason     >