Fauna zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke poes”

Hi allemaal, ik ben Fauna. Mijn naam is al heel oud. Hij kwam al voor in de Romeinse mythologie, bijzonder hè. Het betekent ‘de vriendelijke’. Nou dat past dus heel goed bij mij. Ik zal je mijn verhaal vertellen.

Met mijn 2 kindertjes liep ik al een tijdje op de vindplaats. De VKA (Vermiste Katten Alkmaar) heeft ons gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Ik heb eerder in een huisje gewoond, maar daar kon ik niet naar terug. Mijn kindertjes zijn inmiddels groot genoeg. Nu mag ik op zoek naar een huisje helemaal voor mijzelf alleen. Heerlijk lijkt me dat!

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Ik ben dol op veel aandacht. Knuffelen en aaien vind ik zó fijn! De aandacht kom ik gezellig aan je vragen als ik er behoefte aan heb.

Het liefst woon ik bij 1 of 2 rustige volwassenen. Die mij veel aandacht willen geven als ik erom vraag. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen. Andere dieren houd ik niet van. Laat mij maar lekker als enige kat in een huisje wonen. Een tuin bij mijn huis is echt een must. Ik ben namelijk meer buiten dan binnen te vinden. Een echte buitenkat dus!

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Keizerskroon of de Flamingolaan in Andijk.

Ben jij het rustige baasje dat dit vriendelijke poesje een fijn huisje wil geven? Dat mij veel aandacht geeft als ik erom vraag? En dat die oh zo belangrijke tuin heeft zodat ik vaak naar buiten kan? Kom dan maar snel naar mij kijken! Houd je er rekening mee dat ik misschien niet meteen naar je toekom? Kopje van Fauna!

Fauna

Geslacht
Poes
Geboren
09-01-2018
Opname
27-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Fauna

Fauna in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Diva
Hailey     >