Florie wil samen wonen met Elsje.

Mijn zus Elsje en ik konden niet samen wonen met de drie andere katten die al in huis waren. Dat ging niet goed. Een gedragstherapeut voor katten heeft geprobeerd te helpen. Maar uiteindelijk heeft ons baasje besloten om ons naar Stichting Zwerfdier te brengen.

In het begin moesten wij erg wennen, maar gelukkig vinden wij altijd steun bij elkaar. Hier zitten Elsje en ik graag samen in een mandje of in een huisje. Dat vinden wij heel fijn. Wij kunnen dan ook niet zonder elkaar. Ik lik en was Elsje graag, daar genieten wij allebei van.

In mijn vorige huisje kwam Elsje niet buiten. Ik vond het wel fijn om af en toe in de tuin te zijn. Wij zijn geen honden gewend. Kinderen zijn we ook niet echt gewend, we gaan ze liever uit de weg, vooral bij harde geluiden. Je kunt mij gemakkelijk aaien, ook mijn oortjes. Ik geniet echt van de aandacht van mensen.

De kleur van mijn vacht is een beetje lastig te omschrijven. Ik houd het op een cyperse schildpadtekening met wit. Op mijn roze neus zitten witte haartjes. Wij zoeken een rustig huisje bij een alleenstaande of een stel. Een tuintje vind ik wel leuk om zo nu en dan een ommetje te maken. Vind je het leuk om Elsje en mij in huis te nemen? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken. Ik vind het leuk als je bij ons op bezoek komt. Tot ziens, liefs van Florie.


Florie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
26-08-2011
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Florie
<     Elsje
Gumus     >