Foefie zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon of een huis met afgesloten tuin

“Ik ben een aanhankelijke knuffelpoes”

Gun jij een lieve poes nog wat mooie jaren in een knus huisje? Dan hoop ik dat jij voor mij kiest! Want ik hunker naar liefdevolle aandacht van een zachtaardig baasje.

Mijn baasjes stonden mij af omdat ik niet overweg kon met de andere kat in huis. Deze was heel speels en opdringerig naar mij. Hierdoor trok ik mij terug en werd ik ongelukkig. Zo kon het niet langer. Nu hoop ik weer gelukkig te worden in een ander passend huisje.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en gezellig. Ik ben de goedheid zelve. De mensen vinden mij een hartenbreker. Als er iemand de kamer inkomt, loop ik er naar toe in de hoop geknuffeld te worden. Aaien en knuffelen vind ik dan ook het fijnste dat er bestaat! Ook vind ik het heerlijk om gekamd te worden. Dan kroel ik van genot.

Mijn gehoor is heel slecht. Mijn verzorgers denken zelfs dat ik doof ben. Daarom zoek ik een bovenwoning met afgesloten balkon. Of een huis met een afgesloten tuin. Het is namelijk onverantwoord als ik op straat loop omdat ik geen verkeer hoor. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Omdat ik een gezelligheidsdier ben, wil ik graag dat mijn baasjes parttime weren. Aandacht is namelijk belangrijk voor mij. Met kinderen die al samen hebben gewoond met katten, kan ik in een huisje wonen. Maar dan is het wel belangrijk dat zij mij met rust laten als ik eet, drink of slaap. Andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen.

Let op: Ik heb een vlooienallergie. Het is daarom belangrijk dat ik regelmatig ontvlooid word. De mensen van Zwerfdier lichten je hier verder over in.

Ben jij het baasje dat mij kan verwennen met knuffels en aandacht? En heb jij een huisje waarbij ik niet los op straat kan lopen? Pak dan maar snel de telefoon voor een date met mij. Want ik vind het gezellig als jij langskomt! Oh ja, had ik al verteld dat ik een heel schattig miauwtje heb? Knuffel van Foefie.

Foefie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2007
Opname
30-06-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Foefie

Foefie

Foefie
<     Faith
Jason     >