Frenkie zoekt een huis met tuin

Als ik wil sjansen met mijn verzorgers, doe ik mijn staartje fier omhoog. Zo probeer ik hun aandacht te trekken om knuffels te krijgen. En, weet je wat? Het lukt mij vaak ook! Leuk hè?

Mijn baasjes hebben mij afgestaan omdat ik onzindelijk was. Ook was ik onaardig tegen de kinderen in huis. Bij binnenkomst bij Stichting Zwerfdier ben ik bekeken door de dierenarts. Hierna ben ik op een zesweekse kuur van speciale dieetbrokken gezet. Hierna is mijn urine weer onderzocht. Deze was helemaal goed! Bij Zwerfdier doe ik al mijn behoeftes keurig op de kattenbak. Ik ben volkomen zindelijk.

Mijn karakter is vrolijk, lief en aanhankelijk. Ik ben erg gericht op mensen. Als zij de kamer binnenkomen, loop ik direct op ze af voor aandacht. Dan geef ik kopjes en wil graag geknuffeld worden. Een schootkat ben ik niet. Het is belangrijk dat ik in mijn nieuwe huisje veel aandacht krijg. Daarom wil ik graag dat mijn nieuwe baasjes part-time werken. Maximaal 24 uur in de week.

Kinderen vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik niet bij kinderen wonen. Heel graag kom ik buiten. Dat is goed voor mij want zo raak ik mijn overtollige energie kwijt. Omdat ik nog een jonge kat ben, is het belangrijk dat er regelmatig met mij gespeeld wordt. Soms ken ik mijn grenzen niet in mijn spel. Dat is iets om rekening mee te houden. Graag woon ik als enige kat in een huisje.

BELANGRIJK: DIEETVOER: In mijn nieuwe huisje moet ik CD voer eten. Dit zijn blaasbrokjes. Deze moet ik mijn hele leven blijven eten. Hiernaast mag ik gewoon blikvoer eten. Het is belangrijk dat er in mijn nieuwe huisje twee kattenbakken zijn, gevuld met grit. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover verder voorlichten.

Vind jij het leuk om samen met mij een mooie toekomst op te bouwen? Ik ben nog een jonge kat, dus wij hebben nog een héél leven voor ons! Zie ik je snel? Knuffel van Frenkie.

Frenkie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
12-04-2019
Opname
12-11-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Frenkie

Frenkie

Frenkie
<     Duko
Lynx     >