Frodo zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een verlegen kater”

Mijn naam is Frodo. Nu denk je vast dat ik een hobbit ben, zoals mijn naamgenoot in het boek “In de ban van de ring”. Maar nee hoor, ik ben een mooie zwart met iets witte kater. Mijn verhaal is wel bijna net zo spannend als het boek. Lees het maar gauw!

Omdat mijn baasje in het ziekenhuis is beland, was er niemand die voor mij kon zorgen. Daarom ben ik bij Stichting Zwerfdier komen wonen. Daar was ik in het begin best wel boos. Maar dat zul je wel begrijpen hè? Want ik moest hals over kop uit mijn vertrouwde huisje weg. Dat was heel verdrietig. Maar nu ben ik al wat meer gewend. En mag ik op zoek naar een nieuw huisje, leuk hè?

Mijn karakter is rustig. Maar ik ben wel verlegen, bang en heel terughoudend. Optillen houd ik echt niet van. Laat mij maar lekker met alle 4 mijn pootjes op de grond staan! Er is één manier waarop je meteen al mijn aandacht hebt. Dat zijn Whiskas Dentabites, heerlijke kattensnoepjes. Als je met het busje rammelt, ren ik meteen naar je toe. Dan geef ik kopjes tegen je benen. En pak ik het snoepje heel rustig uit je hand. Je kunt me dan zelfs over mijn kop en rug aaien, leuk hè? Dat kan dan ook goed gebruikt worden om een vertrouwensband op te bouwen met mij.

BELANGRIJK: Graag wil ik naar een rustig huisje bij een of twee ervaren baasjes. Er mogen geen kinderen en andere dieren wonen. Ik houd namelijk helemaal niet van drukte. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn verlegen en terughoudende karakter. En dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. Waarschijnlijk zal ik in het begin een terugslag in mijn gedrag krijgen. Dan doe ik boos. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

BELANGRIJK: Mijn nieuwe huisje moet een bovenwoning met afgesloten balkon zijn. Ik ben helemaal niet gewend om buiten te komen, vandaar!

Ben jij het rustige, ervaren kattenbaasje dat ik zoek? En wil je mij een fijn leventje bezorgen op een mooie bovenwoning? Als je ook nog een fijne voorraad Whiskas Dentabites hebt, dan heb je gegarandeerd mijn aandacht te pakken. Houd je er rekening mee dat ik terughoudend overkom als je naar me komt kijken? Hopelijk maken we gauw kennis! Pootje van Frodo.Frodo

Geslacht
Kater
Geboren
03-04-2014
Opname
02-11-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Frodo

Frodo

Frodo in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Dushi
Giovanni     >