Fudge zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Hi mensen, mijn naam is Fudge. Nu loopt natuurlijk direct het water in je mond, nietwaar? En inderdaad, ik ben een heerlijke kater met een mooie zwarte jas. Weliswaar ben ik al op leeftijd, maar je weet het: hoe rijper, hoe lekkerder. Net als bij whisky. Ik zal je even lekker maken met mijn verhaal!

Voordat ik hier kwam, woonde ik in een huisje. Maar daar kon ik niet langer blijven. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Ik had wat last van ouderdomskwaaltjes. Maar alles is nu onder controle. Nu mag ik op zoek naar een heerlijk huisje helemaal voor mij alleen. Dat vind ik zo fijn! 

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en rustig. Ook ben ik een echte kletskop. Ik heb héél veel behoefte aan knuffels en aandacht. Daar kan ik gewoon niet genoeg van krijgen. Ik vraag jouw aandacht door te miauwen. Dan weet je dat het weer tijd is om mij te knuffelen. Graag wil ik dat mijn nieuwe baasjes parttime werken. Dan kunnen zij mij alle aandacht geven waar ik zo dol op ben. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen die het fijn vinden om deze senior een heerlijke oude dag te geven. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

Andere dieren houd ik niet van. Ik vind het geweldig om als enige kat in een huisje te wonen. Wel wil ik graag een tuin bij mijn nieuwe huisje. Dan kan ik lekker in mijn eigen tempo een frisse neus gaan halen.

BELANGRIJK: Ik heb last van een hoge bloedruk en van mijn schildklier. Voor beide aandoeningen krijg ik 1x per dag medicatie: Amodip en Thiafeline. De medicijnen krijg ik door mijn blikvoer. Dat eet ik heel makkelijk op! Door mijn leeftijd verzorg ik mijn vacht niet meer zo goed. Daarom is het belangrijk dat jij mij regelmatig borstelt. De mensen van Zwerfdier geven je alle informatie hierover.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Heilooerdijk in Alkmaar.

Ben jij het kattenbaasje dat graag van deze lekkere ‘fudge’ wil genieten? Dat veel tijd heeft om mij de aandacht en knuffels te geven die ik zo graag wil? En een tuintje om een frisse neus te halen? Dan hoop ik dat je gauw langskomt voor een proeverij! Kopje van Fudge!

Fudge

Geslacht
Kater
Geboren
17-08-2005
Opname
15-11-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Fudge

Fudge

Fudge

Fudge in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Ella
Guus     >