Furby zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een rustige knuffelpoes”

Mijn naam is Furby. Je kent Furby natuurlijk wel als fantasiedier waar kinderen graag mee knuffelen. Nou ben ik ook zo’n grote knuffelkont. Daarom heb ik die naam gekregen. Leuk hè?

Mijn baasje is helaas overleden. Toen had ik geen huisje meer. Daardoor liep ik altijd buiten. De VKA (Vermiste Katten Alkmaar) heeft mij gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje, fijn hè?

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Verder ben ik een verlegen, rustige poes. Ik zie er aandoenlijk uit en houd van aandacht. Dat zul je wel zien als je naar mij komt kijken.

Graag wil ik naar een huisje met een of twee rustige baasjes. Ik wil niet naar een huisje met kleine kinderen. Daar ben ik niet aan gewend. Maar bij een gezin met jongeren vanaf een jaar of 16 jaar of ouder wil ik wel wonen. Wel moeten zij dan weten hoe zij met een verlegen poes om moeten gaan. Maar als er geen kinderen zijn is het ook prima hoor. Je ziet het al, ik ben een heel makkelijke kat.

Bij mijn nieuwe huisje moet een fijne tuin zijn, want ik wil graag naar buiten. Met andere dieren wil ik niet samenwonen. Daarom wil ik de enige poes in huis zijn.

LET OP: ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Louis Couperusstraat in Alkmaar.

Wil jij deze lieve, aanhankelijke knuffelpoes een gelukkige toekomst geven? En heb jij een fijne tuin? Dan hoop ik je snel te ontmoeten! Want ik wil heel graag in een fijn huisje gaan wonen. Waar ik veel aandacht en knuffels krijg. Houd je er rekening mee dat ik een beetje verlegen overkom als je naar mij komt kijken? Tot gauw hoop ik! Pootje van Furby.

Furby   -   geplaatst

01-06-2017