Fuzzie zoekt een baasje met ervaring

Mijn naam Fuzzie, is een boektitel van een bekende Nederlands schrijfster. Daar ben ik toch zó trots op!

Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan omdat zij niet meer voor mij kon zorgen. In mijn vorige huisje was ik een bange kat. Mijn baasje heeft jaren nodig gehad om wat vertrouwen te winnen.

In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier was ik erg bang en terughoudend. Inmiddels begin ik wat te wennen. Eerst lag ik alleen maar bang in een mandje. Maar nu durf ik heel stoer op een plankje te zitten. Dan kijk ik om mij heen en ben nieuwsgierig wat er gebeurt.

Mijn verzorgers benaderen mij héél rustig. Dan begin ik eerst met blazen. Maar als ze zachtjes gaan praten, begin ik rustig te spinnen. Als ze mij willen aaien, beginnen ze met een verenstokje. Daarna laat ik mij soms aaien en soms zelfs borstelen. Daar geniet ik dan echt van. Fijn voor mij hè?

In mijn vorige huisje woonde ik met andere katten en een hond. Dit ging goed. Contact met andere dieren vind ik fijn. Daarom wil ik graag met een andere sociale kat samenwonen. Kinderen ben ik niet gewend, daarom wil ik niet met kinderen wonen. Graag kom ik buiten. Daarom zoek ik een huisje met een tuin.

Nu denk ik na over een huisje. Ik zoek een baasje met ervaring met schuwe katten zoals ik. Iemand die mij veel tijd en geduld geeft om te wennen. Iemand die weinig van mij verwacht maar mij wel een fijn en veilig huisje gunt, met de gezelligheid van een andere kat.

**** UPDATE **** Inmiddels woon ik een tijdje in het adoptieverblijf. Na een korte tijd van gewenning, loop ik nu heerlijk los. De mensen zien dat ik geniet van de ruime tuin. Ik voel mij volkomen ontspannen. Vaak lig ik op de picknicktafel of de catwalk te genieten van het zonnetje. Mensen vind ik nog wel spannend. Maar wie weet wat de toekomst brengt. Wat fijn dat ik het zo naar mijn zin heb hè?

Mijn zoektocht naar een geschikt huisje met een lief baasje is niet makkelijk. Toch hoop ik op die gunfactor van een lief mens. Want ook ik verdien een tweede kans, toch? Pootje van Fuzzie.

P.S. Totdat ik naar een nieuw huisje ga, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Fuzzie

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2007
Opname
22-01-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Fuzzie

Fuzzie

Fuzzie

Fuzzie

Fuzzie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Bikkel
Gijssie     >