Gappie zoekt samen met Homie een huis met een tuin

“Ik ben een speelse knuffelkat”

Hoii! Mijn naam is Gappie. Wat een leuke naam hè? Het betekent: maatje of vriend. En dat is wat ik graag wil zijn voor jou. Maar wel samen met mijn gabber Homie. Zijn verhaal staat ook op de site.

Al een tijdje liep ik rond op de vindplaats. De VKA (Vermiste Katten Alkmaar) heeft gecontroleerd of ik gechipt was. Dat was niet het geval. Omdat ik erg verhongerd was en erg slank, ben ik opgenomen bij Stichting Zwerfdier. Bij binnenkomst was ik lief en prima te benaderen. Toen de dierenarts mijn hartje wilde luisteren lukte dit niet omdat ik zo hard aan het spinnen was. Grappig hè?

Mijn karakter is energiek, lief en makkelijk. Graag wil ik met je knuffelen en kom ik bij je op schoot. Spelen vind ik ook erg leuk. Het liefst samen met mijn vriendje Homie. Dan kan ik mijn energie kwijt. Daarom wil ik graag samen met hem in een huisje wonen. Let op: Wij moeten echt SAMEN naar een huisje toe. Dus niet apart van elkaar. Houd je hier rekening mee?

Heel graag zoek ik een huisje bij één of twee volwassen baasjes. Er mogen ook kinderen wonen. Het is dan wel belangrijk dat deze kinderen gewend zijn om met katten om te gaan. Dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt? Als er al andere dieren in je huis wonen vind ik dat niet erg. Omdat ik veel energie heb zoek ik een huis met een tuin. Dan kunnen Homie en ik samen in de tuin ravotten.

Ik ben dol op natvoer. Dit wil ik ook graag in mijn nieuwe huisje eten. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van Fabritiuspark in Heerhugowaard en Bijlestraat in Broek op Langedijk.

Heb jij een huis met een tuin waar Homie en ik kunnen spelen? En heb jij die schoot waar ik daarna op kan uitrusten? Dan hoop ik dat je snel belt voor een afspraak. Wie weet zien we elkaar snel. Knuffel van mij, Gappie, en een kopje van Homie.

Gappie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-09-2021
Opname
01-06-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Gappie

Gappie

Gappie

Gappie
<     Furby
Guido     >