Gertje zoekt boerderij

Gertje zoekt een boerderij

Zoek je een avontuurlijke kater die houdt van het buitenleven? Hier ben ik dan: Gertje. De zwart-witte kater met mooie gele ogen. Ik zoek een boerderij waar ik buiten kan struinen maar ook goed verzorgd word.

Lange tijd liep ik rond in een woonwijk. De buurtbewoners wisten niet wie mijn baasje was. Zelf ben ik vergeten waar mijn huisje was. De mensen vonden dat het zo niet meer kon. Toen heeft de Dierenambulance mij gevangen en ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. In het begin van mijn verblijf was ik erg boos en ongelukkig. Ik was dan ook niet te benaderen.

Nu woon ik hier een tijdje en nog steeds ben ik niet echt toegankelijk voor mensen. Waarschijnlijk komt dit door mijn lange periode van zwerven op straat, waar ik geen sociaal contact met mensen had. Toch laat ik mij hier door één verzorger voorzichtig over mijn kopje aaien. Zij praat dan zachtjes tegen mij. Heel voorzichtig durf ik mij dan te ontspannen.

Mijn verzorgers zien dat ik niet geschikt ben als huiskat. Maar wel geschikt om als kat op een boerderij of een erf te wonen. Daar heb ik de vrijheid waar ik zo aan gewend ben. Het is belangrijk dat ik een thuisbasis heb waar ik in de gaten word gehouden en waar mijn eten staat. Want ik heb al lang genoeg voor mijzelf moeten zorgen. Wil je hier rekening mee houden als je voor mij kiest?

Heb jij een boerderij of woon jij in een landelijke omgeving met groot buiten? Gun jij een ex-zwerfkat een veilige thuisbasis maar met alle vrijheid? Dan ben jij misschien wel het baasje dat ik zoek! Kom je snel eens bij mij kijken? Groetjes van Gertje.


Gertje   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2016
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Gertje
<     Fientje
Hanna     >