Gijssie zoekt een huis met tuin

Hoii! Ik ben kater Gijssie; dol op aandacht en gezelligheid. Ben jij daar toevallig ook zo dol op? Lees dan maar snel mijn verhaaltje!

Lange tijd liep ik te zwerven. Al twee jaar werd ik verzorgd door mensen. Zij namen contact op met Vermiste Katten Alkmaar. Zij zagen dat het niet goed ging met mij. Ik had namelijk flinke last van diarree. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht.

Na een paar weken in opname te zijn geweest, ben ik naar een fijn huisje vertrokken. Daar kreeg ik weer veel last van diarree. De dierenarts adviseerde om mij op hypoallergeen voedsel te zetten. Omdat dit een lange inwerktijd nodig heeft, is besloten dat ik tijdelijk bij Zwerfdier mocht logeren. Uiteindelijk hebben mijn baasjes besloten dat ik een ander huisje mag zoeken.

** BELANGRIJK ** Mijn ontlasting is nu grotendeels goed. Soms is deze wisselend goed en minder goed. Maar ik heb geen last meer van erge diarree. Dit heb ik te danken aan het eten van speciale brokken: RD brokken. Het is heel belangrijk dat ik deze in mijn nieuwe huisje ook krijg. Natvoer mag ik niet eten. Hier krijg ik diarree van. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier verder over voorlichten.

Mijn karakter is lief, rustig en gezellig. Dol ben ik op aandacht. Ik ben een echt gezelligheidsdier. Het is belangrijk dat mijn baasje genoeg thuis is om mij aandacht te geven. Daarom wil ik een baasje dat part-time werkt. Soms kan ik ook aandacht opeisen. Als ik deze niet krijg, reageer ik soms fel.

Andere katten vind ik helemaal niet leuk. Als die aandacht krijgen, word ik jaloers. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen. Een tuin bij mijn huisje vind ik fijn. Kinderen ben ik niet gewend. Daarom wil ik zonder kinderen in een huisje wonen.

Ben jij op zoek naar een gezellige kat die jij veel aandacht kan geven? Heb jij een tuin, geen kinderen en geen andere dieren? En, is dieetvoer geen probleem voor jou? Dan ben ik misschien wel dé kat voor jou. Bel je mij snel? Knuffel van Gijssie.

Gijssie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-01-2013
Opname
14-03-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Gijssie

Gijssie

Gijssie

Gijssie
<     Fuzzie
Jackie     >