Giovanni zoekt een huisje samen met Caesar

“Ik ben een verlegen kater”

Mijn naam is een typische Italiaanse jongensnaam. Zelf kom ik uit de Hollandse klei. Toch ben ik heel trots op mijn exotische naam.

Samen met mijn tweelingbroer Caesar woonde ik met circa 20 katten in een huis. Toen ons baasje overleed, zijn wij naar het dierenasiel in Leiden gebracht. Dat zat overvol. Daarom zijn wij door Stichting Zwerfdier opgevangen. Gelukkig was hier wel plek voor ons.

Al snel mocht ik samen met mijn broertje Caesar naar een huisje. Maar daar woonde al een dominante kat die ons niet met rust liet. Daar werden wij niet gelukkig van. Gelukkig mochten wij toen weer terug naar Zwerfdier. En mochten wij in het grote adoptieverblijf gaan wonen. Nu gaat het zo goed met mij, dat ik weer naar een huisje mag. Maar wel samen mijn broertje Caesar, fijn voor ons hè?

Mijn karakter is lief en rustig, maar ik ben wel verlegen. Nu ik in het grote adoptieverblijf woon, wen ik steeds meer aan mensen. En laat ik mij ook regelmatig aaien. Dit laat ik alleen toe als dat heel rustig gebeurt. Er is nog wel een weg te gaan in mijn socialisatieproces hoor. Maar met lekkere hapjes, zoals blikvoer, gekookte kipfilet of kittenbrokjes kan je mij echt paaien. Dat kan dan ook goed gebruikt worden in mijn socialisatieproces.

In mijn nieuwe huisje mogen best al één of meer andere katten wonen. Het moeten dan wel sociale katten zijn waaraan ik mij kan optrekken. Maar als Caesar en ik de enige katten zijn, is het ook prima hoor. Aan honden ben ik niet gewend. Dus ik wil niet naar een huisje waar honden wonen.

Een tuin bij mijn huisje vind ik fijn. Kleine kinderen vind ik eng en druk. Maar bij een gezin met jong volwassenen vanaf 18 jaar wil ik wel wonen.

BELANGRIJK: Ik zoek een rustig huisje met een of twee baasjes die ervaring hebben met katten zoals ik. Baasjes die tijd, geduld maar vooral begrip hebben voor mijn gedrag. Alleen dan kan ik stapjes maken in mijn socialisatieproces en mijn zelfvertrouwen opbouwen. Houd je er goed rekening mee dat ik in het begin een terugslag in mijn gedrag zal krijgen?

Ik ben een witte kat. Soms zijn witte katten doof. Dit is bij mij niet het geval. Mijn gehoor is uitstekend.

BELANGRIJK: Als ik naar buiten ga als de zon schijnt, moeten mijn oortjes ingesmeerd worden met zonnebrandcrème. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier verder over inlichten. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis neemt?

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in een van de Egmonden.

Nu komt de hamvraag: Durf jij het aan met mij? Ben jij het ervaren baasje dat mij een huiselijk leven gunt? En, heb jij die fijne tuin voor mij? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Ik ben wel verlegen en uit het niet zo, maar ook ik wil dolgraag liefde, aandacht en een mooie toekomst. Kopje van Giovanni. (En natuurlijk ook van Caesar!)

P.S. Tot ik een huisje gevonden heb, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Giovanni

Geslacht
Kater
Geboren
01-07-2014
Opname
02-08-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Giovanni

Giovanni

Giovanni

Giovanni

Giovanni

Giovanni in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Frodo
Hero     >